Life

Sebastian Dobrincu, primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2023. Ce i s-a părut cel mai greu

Sebastian Dobrincu, detalii despre experiența Survivor România 2023. Care a fost cel mai dificil moment pentru fostul Faimos.
20.01.2023 | 12:40
Sebastian Dobrincu primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania 2023 Ce i sa parut cel mai greu
Sebastian Dobrincu, detalii despre experiența Survivor România 2023. Care a fost cel mai dificil moment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Pro TV a făcut primele declarații după eliminarea din competiția sportivă care are loc în jungla din Republica Dominicană. Ce i s-a părut cel mai greu milionarului în euro care a ieșit din joc din cauza unei accidentări.

Sebastian Dobrincu, detalii despre experiența Survivor România 2023. Care a fost cel mai dificil moment

Sebastian Dobrincu s-a simțit foarte bine în reality show-ul Survivor România 2023 unde a legat prietenii foarte frumoase. Fostul investitor de la Imperiul Leilor regretă că a părăsit competiția atât de repede.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cea mai mare temere a tânărului artist s-a adeverit și s-a accidentat. Neatenția și-a spus cuvântul și acum trebuie să suporte o intervenție chirurgicală la picior. Perioada petrecută în junglă i s-a părut diferită față de ce vedea de acasă, din fața televizorului.

„Îmi este imposibil să explic cât de diferită este experiența în realitate, față de ce se vede la televizor. Cel mai dificil lucru mi s-a părut testul răbdării. Nu sunt obișnuit să nu fiu în controlul propriei vieți, iar la Survivor, nu deții controlul deloc.

ADVERTISEMENT

Ești într-o continuă așteptare și te arunci în necunoscut în fiecare zi. Rar mi-a fost dat să relaționez în asemenea fel cu un grup nou de oameni. Dorința comună de a supraviețui ne-a unit profund.

Ne-am avut ca frații și surorile, încă de la plecarea în Dominicană. Sunt recunoscător pentru prieteniile de viață pe care le-am legat la Survivor”, a povestit Sebastian Dobrincu într-un interviu pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrinciu, sfaturi pentru concurenții de la Survivor România 2023

Sebastian Dobrinciu are și o serie de sfaturi pentru concurenții care au rămas în competiția sportivă Survivor România 2023. Fostul Faimos consideră că fiecare trebuie să se bucure din plin de această experiență.

În plus, cântărețul consideră că acest concurs este unul unic, indiferent că are momente plăcute sau mai grele, pentru că nu se poate cumpăra sau compara cu nimic.

ADVERTISEMENT

„Survivor va rămâne un capitol de neuitat din viața mea”, a mai adăugat Sebastian Dobrincu după plecarea din Republica Dominicană, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT