Life

Sebastian Dobrincu, sătul de aparițiile fostei sale iubite, Mimi: „Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine”

Sebastian Dobrincu a vorbit într-un interviu recent despre acuzațiile pe care i le-a tot adus fosta iubită, vloggerița Mimi, despre perioada în care cei doi formau un cuplu.
01.07.2022 | 12:44
Sebastian Dobrincu satul de aparitiile fostei sale iubite Mimi Mias dori sa nu mai inventeze povesti despre mine
Sebastian Dobrincu a vorbit despre acuzațiile aduse de Mimi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a pus punctul pe i după ieșirile din ultima perioadă ale fostei sale iubite, Mimi. Aceasta l-a acuzat că a înșelat-o, deși tot ea recunoscuse în niște conversații private că a tras concluzii pripite.

Sebastian Dobrincu a tranșat situația dintre el și Mimi

Mimi a ajuns să spună public că îl urăște pe milionarul de la „Imperiul leilor”, sugerând că nu s-a purtat tocmai exemplar cu ea cât timp au format o pereche.

ADVERTISEMENT

Sebastian a fost invitat la PRO FM, unde, în cadrul unui interviu, a vrut să lămurească definitiv acest întreg scandal. Tânărul afacerist a spus că o iubește și o respectă la fel de mult în continuare, dar ar fi cazul să nu mai inventeze lucruri despre el.

Dobrincu susține că mare parte a lucrurilor spuse de fosta lui iubită sunt niște minciuni. Acesta a mai adăugat spunând că nu înțelege de unde adversitatea față de el.

ADVERTISEMENT

Sebastian a recunoscut că poate ar trebui să meargă și el la psiholog, pentru a-și clarifica anumite gânduri, anumite situații despre care nu a vrut să vorbească și nu o va face poate niciodată.

„Mi-ar plăcea să merg la psiholog, să am deschiderea în fața acestui am. Ar trebui probabil să merg, dar susțin din toată inima îngrijirea mentală”, a spus Sebastian Dobrincu la PRO FM.

ADVERTISEMENT

„Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit”

„Un exemplu concret: fosta mea iubită, Mimi, care încă minte despre mine prin presă merge foarte des la psiholog. Și ea mi-a recunoscut că merge atât de des. Și-a creat o relație cu psihologul ăla și mergea din prietenie. 

Normal ar fi ca într-un cuplu lucrurile să se rezolve civilizat, nu să mergi în podcasturi, mai și mințind. Oamenii nu pot fi modelați după cum dorești tu. Eu o iubesc și o respect la fel de mult și îi doresc bine.

ADVERTISEMENT

Ea ultima dată îmi spunea că mă urăște. Cu ce te ajută pe tine? Îmi cer scuze pentru tot ce i-am greșit. Mi-aș dori să nu mai inventeze povești despre mine”, a mai spus milionarul.

 

 

ADVERTISEMENT