Life

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, în „Weekend” cu Gheboasă! Juratul de la Imperiul leilor dă lovitura verii!

Sebastian Dobrincu, Ioana Ignat și Gheboasă au lansat o melodie care are toate șansele să se transforme în hit-ul acestei veri! Piesa are deja reacții numeroase în mediul online.
28.07.2022 | 18:08
Sebastian Dobrincu si Ioana Ignat in Weekend cu Gheboasa Juratul de la Imperiul leilor da lovitura verii
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au lansat împreună o melodie. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu oferă surpriza acestei veri! Juratul de la Imperiul leilor a scos o nouă piesă, joi, 28 iulie. Afaceristul cântă cu iubita, Ioana Ignat, și cu trapperul târgoviștean Gheboasă, care s-a făcut remarcat într-un concurs muzical important.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, videoclip muzical cu Gheboasă

Afaceristul care a făcut primul milion de dolari când alții nici nu visau la această sumă a vrut să încerce ceva nou, fresh, specific verii!

ADVERTISEMENT

Melodia „Weekend” este marea surpriză pe care Dobrincu a tot anunțat-o de câteva zile bune. N-a vrut să le spună urmăritorilor de pe Instagram că e vorba, practic, despre o nouă piesă muzicală.

„Weekend” este cântată de ”leul” de la PRO TV în featuring cu partenera sa de viață, Ioana Ignat și Gheboasă, ex-concurent în show-ul One True Singer de pe HBO Max.

ADVERTISEMENT

În primele minute de la postarea videoclipului pe Youtube, filmulețul a strâns peste 2.000 de like-uri și nici comentariile nu au lipsit.

Fanii lui Dobrincu au apreciat curajul acestuia de a se implica și în proiecte muzicale, domeniu cu care a cochetat până acum, dar ca dezvoltator de aplicații, ca IT-ist.

ADVERTISEMENT

Reacțiile internauților

Se poate spune că melodia este chiar descrierea poveștii de iubire pe care vedeta PRO TV o trăiește alături de Ioana Ignat. Cei doi își fac o serie de confesiuni, de declarații de dragoste, acompaniați de Gheboasă.

Nu este prima piesă cântată de Dobrincu. Cel mai tânăr milionar din Silicon Valley a mai lansat și alte videoclipuri, precum „La pieptul meu” sau „Asasin”.

ADVERTISEMENT

„Una din cele mai frumoase melodii! Vă ador!; Felicitări pentru colaborare; Ghebe e pe val; E hit-ul verii, cu siguranță! Am ascultat-o de nu știu câte ori! O am pe repeat;

Ce colaborare neașteptată!; Gheboasă cară piesa; Refrenul e top!; Doar voi doi în Weekend, dar se bagă și Gheboasa; Prea tare!”, sunt câteva dintre comentariile scrise de fanii celor trei pe canalul de Youtube al lui Dobrincu.

ADVERTISEMENT