News

Sebastian Ghiță nu mai candidează la europarlamentare. Explicația este halucinantă

27.03.2019 | 12:03

Fostul deputat Sebastian Ghiță spune că se retrage de pe lista candidaților Partidului România Unită la alegerile europarlamentare și are o explicație halucinantă pentru decizia sa, anunțată astăzi pe Facebook.

Sebastian Ghiță nu mai vrea pe lista pentru europarlamentare. Mesajul fostului deputat

În mesajul de pe Facebook, Sebastian Ghiță susține că nu s-a schimbat nimic în România și că membri ai familiei sale au fost chemați la DNA. „Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Din păcate… nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei și zeci de alți oameni au fost iarăşi chemați la DNA de către acoliții lui Kovesi. Cercetează fapte din 2010 !!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Și unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO”, scrie Sebastian Ghiță.

„Continuă să întrebe orice om dacă știe ceva rău despre Sebastian Ghiță și continuă să promita celor care vor să “colaboreze” protecție asigurată de DNA. Continuă să trimită adrese la sute de persoane fizice și juridice pentru a intimida. Amestecul DNA în politică este nepermis! Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legătură cu aceste fapte și voi cauta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale. Le urez succes colegilor mei de la PRU și sper să pot să-i ajut în alte bătălii politice”, a adăugat fostul deputat.

Sebastian Ghiță nu mai vrea în Parlamentul European.
Sebastian Ghiță nu mai vrea în Parlamentul European.

Ce spunea Sebastian Ghiță la începutul acestei luni

Fostul deputat s-a răzgândit destul de repede în privința candidaturii pentru un loc în Parlamentul European. Pe 10 martie, el anunța că va intra în cursă la europarlamentarele din mai de pe prima poziție a listei PRU.

”Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM +PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta la alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România mare, unită şi suverană! Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles, şi ONG-urile lui Soros, campania aceasta este despre noi, despre români”, declara Ghiță.