Sport

Primul jucător care pleacă în iarnă de la CFR Cluj! A semnat deja cu FC Botoșani. Exclusiv

Dan Petrescu a hotărât numele primului jucător care o va părăsi pe CFR Cluj, în această iarnă! Este vorba despre Sebastian Mailat, mijlocaș adus în 2017 la campioana României.
03.12.2021 | 10:30
Primul jucator care pleaca in iarna de la CFR Cluj A semnat deja cu FC Botosani Exclusiv
Dan Petrescu
ADVERTISEMENT

Sebastian Mailat (23 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, în toamna lui 2017, liber de contract, de la ACS Poli Timișoara, în primul mandat al lui Dan Petrescu la formația din Gruia.

Sebastian Mailat pleacă în iarnă de la CFR Cluj

FANATIK a aflat că Sebastian Mailat este primul jucător care o va părăsi în această iarnă pe CFR Cluj. Mijlocașul nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, astfel că a antrenorul a decis să renunțe la el.

ADVERTISEMENT

În ultimii doi ani, Sebastian Mailat a evoluat, sub formă de împrumut, la trei echipe: Gaz Metan, U Cluj și FC Voluntari. Acesta mai are contract până la finalul actualului sezon cu CFR Cluj.

Sebastian Mailat a semnat deja cu FC Botoșani

Sebastian Mailat și-a găsit deja echipă. Tânărul fotbalist a semnat cu FC Botoșani, din postura de jucător liber de contract. Acesta urmează să-și încheie înțelegerea în această iarnă cu „feroviarii”, deși mai are contract până în iunie 2022.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a fost adus, în 2017, de CFR Cluj, fiind eligibil pentru regula U21. Din acest motiv, la începutul contractului, a evoluat constant pentru echipa ardeleană, reușind să strângă, în total, 33 de partide.

În prezent, Sebastian Mailat se află la echipa secundă a grupării din Gruia.

CFR Cluj, în litigiu cu Sebastian Mailat

Campioana României se află în litigiu cu Sebastian Mailat, din cauza restanțelor salariale, care se ridică la peste 50 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Mailat nu este singurul fotbalist care se judecă cu CFR Cluj. Echipa ardeleană se află în litigiu și cu Iasmin Latovlevici, tot din cauza restanțelor financiare. Fundașul în vârstă de 35 de ani a părăsit-o pe CFR în această toamnă și a semnat cu FC Argeș.

  • 350.000 de euro este cota lui Sebastian Mailat, conform transfermarkt.com
  • 2 goluri și 3 pase decisive a dat Sebastian Mailat în 33 de partide bifate pentru CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Denis Alibec ar putea pleca și el în iarnă de la CFR Cluj

Inclusiv atacantul Denis Alibec ar putea să se despartă de CFR Cluj în această iarnă. Fotbalistul a fost scos din lotul echipei de Dan Petrescu, după ce, în timpul partidei CFR Cluj – Academica Clinceni, 2-0, a plecat de pe banca de rezerve fără să ceară permisiunea antrenorului.

FANATIK a scris despre faptul că neînțelegerile dintre cei doi un început în biroul lui Dan Petrescu, cu o zi înaintea partidei cu Academica Clinceni.

Concret, „Bursucul” l-a chemat în biroul său pe Alibec, pentru a discuta despre forma slabă în care se află. Fotbalistul i-a spus că vrea să joace titular la CFR Cluj, fiind nemulțumit de numărul de minute pe care îl primește în teren.

Apoi, Denis Alibec i-a cerut lui Dan Petrescu să-l lase să plece de la CFR Cluj, dacă nu are de gând să se bazeze pe serviciile sale. Neînțelegerile dintre cei doi au pornit după ce Dan Petrescu i-a oferit un răspuns evaziv lui Denis Alibec, cu privire la plecarea sa din Gruia. Antrenorul i-a spus să mai aștepte până în iarnă, pentru a stabili cine va părăsi echipa.

ADVERTISEMENT