Fotbal intern

Transfer de ultimă oră! Ce jucător a primit Edi Iordănescu de la fosta echipă, CFR Cluj

06.01.2019 | 18:58
Transfer de ultima ora Ce jucator a primit Edi Iordanescu de la fosta echipa CFR Cluj

Edi Iordănescu s-a pus rapid să-și creioneze strategia după ce a bătut palma cu Gaz Metan Mediaș. Deși va semna abia luni dimineață, înainte de conferința de presă în care va fi prezentat, Edi Iordănescu își face deja echipa cu care speră să prindă play-off-ul.

Ultima lovitură pe care a dat-o fostul antrenor al campioanei CFR Cluj vine tocmai de la… CFR Cluj. Iordănescu a reușit să îl convingă pe Sebastian Mailat să vină împrumut la Gaz Metan Mediaș, deși timișoreanul bătuse palma pentru 6 luni cu Dunărea Călărași condusă de Dan Alexa, informație oferită de FANATIK.

Sebastian Mailat, împrumut 6 luni lui Edi Iordănescu la Gaz Metan Mediaș

Jucătorul care abia a împlinit 21 de ani în luna decembrie ajunsese la un acord cu Dunărea Călărași pentru un împrumut până în vară la echipa nou-promovată. Urma ca și cea mai mare parte a salariului său lunar de 7.000 de euro să fie achitat de formația lui Dan Alexa, cel care a și insistat pentru bănățeanul său, dar Mailat s-a răzgândit în ultima clipă.

Sebastian Mailat, împrumut la Edi Iordănescu de la CFR Cluj la Gaz Metan
Sebastian Mailat a fost prezentat la CFR Cluj de fostul președinte Iuliu Mureșan. Acum pleacă împrumut la Mediaș

A anunțat că nu se mai prezintă la reunirea Dunării, deoarece vrea să meargă la Gaz Metan Mediaș, unde să lucreze cu fostul său tehnician de la CFR Cluj, Edi Iordănescu. A contat foarte mult și relația pe care Iordănescu a păstrat-o cu Marian Copilu, cel care l-a adus la CFR astă-vară și care a plecat odată cu el, când Edi a fost demis după CFR – Malmo 0-1.

Mailat a avut cuvântul decisiv în transfer. Vine la reunirea Gazului

În pofida relației bune dintre Iordănescu și Copilu, cuvântul decisiv în realizarea acestui împrumut l-a avut jucătorul, cel care a cerut să fie împrumutat la Mediaș în cele din urmă. Sebastian Mailat va fi prezent luni, 7 ianuarie, la reunirea sibienilor.

Sebastian Mailat, împrumut la Edi Iordănescu de la CFR Cluj la Gaz Metan
Marian Copilu s-a întors la CFR Cluj după ce a demisionat când Edi Iordănescu a fost dat afară de Neluțu Varga

Sebastian Mailat este al doilea transfer rezolvat de Gaz Metan în această iarnă, după Marian Pleașcă, despre care FANATIK a scris în exclusivitate. Edi Iordănescu forțează intrarea în play-off, motiv pentru care l-a blocat momentan și pe Iulian Cristea, care poate ajunge la FCSB în această iarnă doar dacă Gigi Becali mărește prețul de 100.000 de euro.

  • 650.000 de euro este valoarea actuală a lui Sebastian Mailat
  • 3 echipe are Mailat în palmares la 21 de ani: Poli Timișoara, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș
  • 30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Sebastian Mailat cu CFR Cluj. Timișoreanul a semnat pe 12 noiembrie 2017