Fotbal intern

Gata, îl ia FCSB! Decizia s-a dat chiar azi. Când se face transferul

Primul transfer pe care îl va face FCSB în aceast final de an este cel al lui Sebastian Mailat. Mijlocaşul de 19 ani al celor de la ACS Poli Timişoara era în tatonări cu formaţia patronată de...
07.11.2017 | 11:41
Gata il ia FCSB Decizia sa dat chiar azi Cand se face transferul

Primul transfer pe care îl va face FCSB în aceast final de an este cel al lui Sebastian Mailat. Mijlocaşul de 19 ani al celor de la ACS Poli Timişoara era în tatonări cu formaţia patronată de Gigi Becali încă din urmă cu un an, însă acum sarcina celor de la FCSB de a-l transfera e mult mai uşoare. Fotbalistul va fi declarat liber de contract chiar în crusul zilei de astăzi de Comisiile FRF şi va semna imediat cu echipa lui Nicolae Dică!

Helmuth Duckadam recunoscuse, în urmă cu o săptămână, că Mailat va ajunge la FCSB. “E un jucător interesant pentru noi. Va fi şi liber de contract şi, din ce am înţeles, va ajunge la noi”, a fost declaraţia preşedintelui de imagine de la FCSB. Acum situaţia acestuia pare că s-a rezolvat şi va ajunge la FCSB mai repede decât se estima.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sebastian Mailat, declarat liber de contract

“E o telenovelă şi nu depinde de mine. Am înţeles că astăzi decizia va fi definitivă şi îl vom pierde. Nu e primul jucător pe care-l pierdem absurd. Au plecat Sorescu, Sintean, Marin, pleacă şi acest copil. E un mare semn de întrebare cum reuşesc aceşti jucători, prin impresarii lor, să plece de la echipă! De ce a pierdut Timişoara atâţia jucători? Pe Mailat eu l-am debutat în Liga 1. S-a ataşat de mine, ţine foarte mult la mine şi eu ţin la el, dar nu depinde de el, ci de impresar, din câte am înţeles. El se ia după impresar”, a dezvăluit Ionuţ Popa pentru prosport.ro.

Sebastian Mailat îşi declarase şi el, în repetate rânduri, dorinţa de a ajunge la FCSB. “Îmi doresc să joc cât mai bine, pentru ca domnul Becali să mă ia la Steaua”, fusese ultima afirmaţie pe acest subiect a mijlocaşului ofensiv. Mailat este cotat la 250.000 de euro pe site-ul transfermakt.de. Are 42 de meciuri în Liga 1 Betano, unde a marcat şase goluri.

Tags: