Fotbal intern

Sebastian Moga, dezvăluiri despre cine conduce Dinamo: ”El ne dă programul, nu facem nimic de capul nostru”

01.08.2019 | 19:27
Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo

Antrenorul secund al echipei Dinamo București, Sebastian Moga, a dezvăluit cine conduce partea tehnică la formația ”alb-roșie”. Fostul jucător al ”câinilor” va sta pe bancă la partida cu Academica Clinceni din etapa a patra din Casa Pariurilor Liga 1, la fel ca și la întâlnirea din deplasare cu CFR Cluj, după ce principalul Eugen Neagoe a suferit un infarct în timpul meciului cu Universitatea Craiova.

Sebastian Moga, dezvăluiri despre cine conduce Dinamo: ”Eugen Neagoe nu poate sta departe de fotbal”

”Avem ceva probleme de lot, trei jucători accidentați care nu pot fi recuperați, Nistor, Mrzljak și Brito. Echipa s-a pregătit bine, avem speranțe mari pentru meciul cu Clinceni, i-am văzut și în meciul cu Craiova, i-am văzut și personal la meciul cu Clujul care s-a jucat la Voluntari, e o echipă care joacă, o să fie un meci dificil, dar cu încredere, dăruire, ambiție, o să câștigăm”, a declarat secundul dinamoviștilor într-o conferință de presă.

”Antrenor principal este Eugen Neagoe. Noi suntem antrenori secunzi, a fost cooptat în staff și Iulică Mihăiescu, să ne dea o mână de ajutor, dar antrenor e Neagoe. A fost ieri (n.r. – miercuri) la băieți, le-a spus să se pregătească, să fie serioși la antrenamente, că are mare încredere în ei că de acum vor scoate rezultate bune. Normal că Eugen ne dă programul de antrenamente, de meciuri, cum joacă echipa, în ce sistem jucăm, nu facem de capul nostru. Este decizia lui de a reveni în fotbal, momentan este antrenorul lui Dinamo, mai departe nu știu exact, dar Eugen nu poate sta departe de fotbal”, a dezvăluit Sebastian Moga care este situația la Dinamo.

Eugen Neagoe le dă indicații jucătorilor la meciul FC Viitorul – Dinamo

Sebastian Moga, apel către suporterii dinamoviști

”Nu sunt lenți cei de la Clinceni, joacă. Am discutat înainte de meciul de la Craiova, doar neșansa a făcut să nu vină cu un rezultat bun. Este un meci dificil, nu este un meci dinainte câștigat. Noi nu ne gândim la un rezultat nefavorabil mâine. La noi obiectivul e play-off-ul, campionatul, cupele europene. Probabil că o să mai vină 2-3 jucători, asta trebuie să-l întrebați pe domnul Prunea. Nu știm încă nume”, a mai spus cel care-i va ține locul cald lui Neagoe pe banca lui Dinamo până când ”Geană” va termina concediul medical.

Sebastian Moga le-a cerut suporterilor să fie aproape de echipă și să-i încurajeze pe jucători: ”Fac un apel la suporteri să lase toate orgoliile ce au fost până acum, echipa are nevoie de suporteri începând de mâine. Să arate că sunt fani adevărați și încurajează echipa și pe urmă vedem ce se întâmplă. Să sperăm că de mâine începe campionatul pentru noi pentru că am avut un start catastrofal”, a afirmat Sebi Moga.

”Cu echipele mici întotdeauna sunt meciurile mai grele”

Mijlocașul Alexandru Răuță speră ca Dinamo să arate un alt joc la meciul cu Academica Clinceni: ”Ne așteaptă mâine un meci foarte greu. Știu că Clinceniul sunt o echipă nou-promovată, dornică să se afirme, și noi trebuie să scoatem maximum mâine, să luăm cele trei puncte, pentru că suntem într-o perioadă foarte grea. Am pierdut trei etape la rând și speranțele la acest club sunt mai mari. Niciun meci nu este simplu, cu echipele mici întotdeauna sunt meciurile mai grele. Nu mai sunt echipe mici sau echipe mari. Nivelul s-a stabilizat la toate echipele și ne va aștepta un meci foarte greu mâine. Ținând cont că nici noi nu suntem în cea mai bună formă, nu am marcat până acum, trebuie să spargem gheața, fanii așteaptă mult mai mult, nu trebuie să mai dezamăgim ca până acum. Presiune e când vii la Dinamo. Trebuie să vii să joci numai la victorie. Fanii nu așteaptă ca noi să pierdem vreun meci. Trebuie să avem o atitudine corespunzătoare și să luăm cele trei puncte. Stilul lui Dinamo trebuie să fie ofensiv mereu, că e un club mare. Sper ca de mâine să arătăm altceva în joc”.

Eugen Neagoe a anunțat că la sfârșitul lunii august va reveni pe banca tehnică a dinamoviștilor.