Carousel hot news

Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drum. Actorul este înmormântat la cimitirul Bellu

Zi neagră pe scena teatrului românesc. După două zile de priveghi, Sebastian Papaiani este condus pe ultimul drum de cei care l-au iubit şi admirat. Actorul va fi înmormântat joi la cimitirul...
29.09.2016 | 11:28
Sebastian Papaiani, condus pe ultimul drum. Actorul este înmormântat la cimitirul Bellu
ADVERTISEMENT

Zi neagră pe scena teatrului românesc. După două zile de priveghi, Sebastian Papaiani este condus pe ultimul drum de cei care l-au iubit şi admirat. Actorul va fi înmormântat joi la cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiştilor, lângă Marin Moraru.

Actorul Sebastian Papaiani a murit marţi dimineaţă la vârsta de 80 de ani. Actorul a murit acasă, soţia i-a fost alături. Colegii lui de scenă sunt şocaţi de anunţul acestei cumplite veşti şi spun că pentru teatrul românesc este o mare pierdere.

Actorul o să fie înmormântat joi în Cimitirul Bellu din Capitală. Oamenii au venit în număr mare să-i aducă un ultim omagiu. S-au aprins lunânări la căpătâiul actorului, s-au adus coroane de flori şi s-a spus o rugăciune pentru sufletul lui. Durerea este nemărginită. Teatrul românesc pierde un mare artist. La 13.30, maşina funerară va pleca la Cimitirul Bellu, acolo unde actorul îşi va dormi somnul veşnic. Sebastian Papaiani va fi îngropat pe Aleea Artiştilor, lângă bunul său prieten, Vasile Moraru.

ADVERTISEMENT

Primarul general al Capitalei, preşedintele României şi premierul Dacian Cioloş au mers miercuri la capelă pentru a-i duce actorului coroane cu flori.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri