Life

Sebastian Stan și o actriță din serialul Peaky Blinders, cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cum au apărut cei doi în public

Sebastian Stan, faimosul actor român de la Hollywood, s-a cuplat cu o actriță din serialul Peaky Blinders. Cum s-a aflat totul?
15.12.2022 | 23:16
Sebastian Stan si o actrita din serialul Peaky Blinders cel mai nou cuplu de la Hollywood Cum au aparut cei doi in public
Cine este iubita actorului român de la Hollywood. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Stan este din nou în atenția publică. Celebrul actor român de la Hollywood a confirmat, după mai multe zvonuri, că formează un cuplu cu o frumoasă actriță din serialul Peaky Blinders.

Sebastian Stan s-a cuplat cu o celebră actriță de la Hollywood. Cum au apărut cei doi în public

Sebastian Stan s-a afișat de curând, în văzul oamenilor, cu actrița Annabelle Wallis, renumită pentru rolurile din Peaky Blinders și  The Tudors.

ADVERTISEMENT

Proaspeții îndrăgostiți au fost văzuți de fanii lor pe străzile din New York, cum se țineau de mână, iar cu ei îl aveau și pe Zeus, câinele lor.

De asemenea, toată lumea a observat că Sebastian Stan este împreună cu Annabelle Wallis, după ce jurnaliștii de la Daily Mail i-au fotografiat, iar apoi actorul a repostat pe pagina sa de Instagram imaginile alături de partenera lui.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lilia.S (@sebstan1982)

Sebastian Stan, nominalizat la Globul de Aur. Când va avea loc ceremonia

Lui Sebastian Stan îi merge bine nu doar în plan sentimental, ci și în cel profesional. Zilele trecute a primit vestea că a fost nominalizat, pentru prima oară în carieră, la Globul de Aur.

Sebastian Stan a fost inclus pe lista ”celor mai buni actori dintr-o miniserie”, în urma rolului său principal din serialul Pam and Tommy, în care îl joacă pe Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.

ADVERTISEMENT

Sebastian Stan va putea fi văzut la Globurile de Aur pe data de 11 ianuarie 2023, care vor organiza ediția de premiere cu numărul 80. Comediantul Jerrod Carmichael va fi gazda evenimentului grandios.

În 2023, decernarea Globurilor de Aur va fi din nou transmisă la TV, după ce în 2022 totul s-a difuzat online. Asta din cauză că s-a creat un boicot, presa de peste Ocean acuzând organizatorii că dau dovadă de corupție și nu promovează diversitatea.

ADVERTISEMENT