Sport

Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund! A avut nevoie de 7 minute pentru a înscrie un hattrick. Video

Sebastien Haller a revenit pe teren după ce a învins lupta contra cancerului și a avut nevoie de doar șapte minute pentru a înscrie un hattrick pentru Borussia Dortmund.
13.01.2023 | 22:30
Sebastien Haller a invins cancerul si a revenit la Borussia Dortmund A avut nevoie de 7 minute pentru a inscrie un hattrick Video
Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund. Sursă foto: transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Atacantul ivorian a fost transferat în vară de la Ajax Amsterdam în schimbul sumei de 31.000.000 de euro, dar a apucat să debuteze abia acum, în meciul amical cu FC Basel, scor 6-0.

Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund

Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund, pentru care a apucat să debuteze, el fiind transferat în vară de vicecampioana Germaniei.

ADVERTISEMENT

Atacantul ivorian își continuă forma bună pe care a arătat-o în sezonul trecut de Champions League, când marca pe bandă rulantă pentru „lăncieri”.

Acum, Sebastien Haller a avut nevoie de doar șapte minute pentru a înscrie nu mai puțin de trei goluri, demonstrând că este pregătit pentru meciurile oficiale din Bundesliga. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 și a înscris golurile în minutele 81, 86 și 88.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Sebastien Haller

VEZI VIDEO MAI JOS

Când poate debuta Sebastien Haller oficial pentru Borussia Dortmund

Sebastien Haller poate debuta oficial pentru Borussia Dortmund, în Bundesliga, pe 22 ianuarie, într-un duel pe teren propriu cu Augsburg.

„Bineînțeles că suntem fericiți cu multe dintre cele întâmplate astăzi. Sunt și părți care nu m-au mulțumit complet. În primele 30 de minute am avut ceva probleme, am intrat mai greu în meci.

ADVERTISEMENT

Dar am reușit să revenim, băieții au făcut tot ce le-am cerut, sunt foarte mulțumit de cum s-a desfășurat meciul acesta”, a spus Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, la finalul partidei amicale cu FC Basel.

De-a lungul timpului, Sebastian Haller a jucat pentru Auxerre, FC Utrecht, Eintracht Frankfurt, West Ham United și Ajax Amsterdam. Pentru naționala Coastei de Fildeș, Haller a strâns 15 selecții, reușind să marcheze de 7 ori.

ADVERTISEMENT

În palmaresul său, Haller are: 2 titluri în Olanda, 1 Cupă a Olandei, 1 Cupă a Germaniei și 1 titlu de golgheter în Eredivisie.

  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Sebastien Haller, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT