Sport

Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund! A avut nevoie de 7 minute pentru a înscrie un hattrick. Video

Sebastien Haller a revenit pe teren după ce a învins lupta contra cancerului și a avut nevoie de doar șapte minute pentru a înscrie un hattrick pentru Borussia Dortmund.
13.01.2023 | 22:30
Sebastien Haller a invins cancerul si a revenit la Borussia Dortmund A avut nevoie de 7 minute pentru a inscrie un hattrick Video
Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund. Sursă foto: transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Atacantul ivorian a fost transferat în vară de la Ajax Amsterdam în schimbul sumei de 31.000.000 de euro, dar a apucat să debuteze abia acum, în meciul amical cu FC Basel, scor 6-0.

Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund

Sebastien Haller a învins cancerul și a revenit la Borussia Dortmund, pentru care a apucat să debuteze, el fiind transferat în vară de vicecampioana Germaniei.

ADVERTISEMENT

Atacantul ivorian își continuă forma bună pe care a arătat-o în sezonul trecut de Champions League, când marca pe bandă rulantă pentru „lăncieri”.

Acum, Sebastien Haller a avut nevoie de doar șapte minute pentru a înscrie nu mai puțin de trei goluri, demonstrând că este pregătit pentru meciurile oficiale din Bundesliga. Acesta a intrat pe teren în minutul 60 și a înscris golurile în minutele 81, 86 și 88.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Sebastien Haller

VEZI VIDEO MAI JOS

https://twitter.com/i/status/1613937121349308424

Când poate debuta Sebastien Haller oficial pentru Borussia Dortmund

Sebastien Haller poate debuta oficial pentru Borussia Dortmund, în Bundesliga, pe 22 ianuarie, într-un duel pe teren propriu cu Augsburg.

„Bineînțeles că suntem fericiți cu multe dintre cele întâmplate astăzi. Sunt și părți care nu m-au mulțumit complet. În primele 30 de minute am avut ceva probleme, am intrat mai greu în meci.

ADVERTISEMENT

Dar am reușit să revenim, băieții au făcut tot ce le-am cerut, sunt foarte mulțumit de cum s-a desfășurat meciul acesta”, a spus Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, la finalul partidei amicale cu FC Basel.

De-a lungul timpului, Sebastian Haller a jucat pentru Auxerre, FC Utrecht, Eintracht Frankfurt, West Ham United și Ajax Amsterdam. Pentru naționala Coastei de Fildeș, Haller a strâns 15 selecții, reușind să marcheze de 7 ori.

ADVERTISEMENT

În palmaresul său, Haller are: 2 titluri în Olanda, 1 Cupă a Olandei, 1 Cupă a Germaniei și 1 titlu de golgheter în Eredivisie.

  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Sebastien Haller, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT