Life

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul plin cu bani. ”Norocosul” care l-a găsit a cheltuit 40.000 de euro. Ce va păți acesta

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul plin cu bani, iar cel care i l-a găsit i-a cheltuit 40.000 de euro, prin restaurante și magazine de lux. Ce s-a întâmplat cu acesta?
20.07.2022 | 17:10
Sebastian Dobrincu sia pierdut cardul plin cu bani Norocosul care la gasit a cheltuit 40000 de euro Ce va pati acesta
Ce s-a întâmplat cu cel care i-a găsit cardul lui Sebastian Dobrincu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul plin cu zeci de mii de euro. Tânărul milionar a dezvăluit acest lucru, fanilor, pe contul său de Instagram.

Sebastian Dobrincu și-a pierdut cardul cu zeci de mii de euro. Persoana care i l-a găsit i-a cheltuit o sumă exorbitantă

Totodată, Sebastian Dobrincu a mărturisit și că i-a fost găsit cardul de către o persoană care nu s-a sfiit să cheltuie din bani. ”Norocosul” român a consumat 40.000 de euro prin magazine și restaurante de lux.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu nu a stat indiferent și a luat legătura cu oamenii legii. Poliția l-a sancționat pe cel care a dat peste cardul celebrului investitor de la ”Imperiul Leilor”, iar acum riscă închisoarea.

”Am recuperat banii, vă dați seama. A început și Poliția o anchetă. Nu mă mai întrebați de PIN. Era un card de credit.

ADVERTISEMENT

Dacă îl ducea mintea făcea tranzacții online, nu mergea în magazine și în restaurante pline de camere. O să poarte Dior la închisoare acum”, a postat Sebastian Dobrincu pe contul său de Instagram.

Sebastian Dobrincu a mai mărturisit fanilor și cum a aflat că i s-au cheltui bani de pe card. Tânărul reușea să vadă toate plățile pe aplicația băncii unde are deschis cont.

ADVERTISEMENT

Printre magazinele de lux unde a făcut cumpărături ”norocosul” român se află și Christian Dior. Ironic, Sebastian Dobrincu a afirmat că acesta o să se afișeze acum cu brandul la închisoare.

Cine este, de fapt, Sebastian Dobrincu

Sebastian Dobrincu este cunoscut ca un tânăr milionar român. Încă de mic a învățat de unul singur programare, iar acum, la 23 de ani, are mare succes în domeniu.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a pătruns în lumea software-ului la doar 11 ani, în 2009. La 17 ani s-a mutat în SUA și a pus bazele unor platforme de succes, precum: Storyheap, Brandmates, Owlmetrics.

Storyheap este lider pe piața de digital marketing, iar printre clienții din portofoliu se află: Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Shake Shack sau Universal Music.

ADVERTISEMENT