Life
notix pixel id

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a lăsat-o cu gura căscată pe Teo Trandafir: de ce riscă să facă închisoare în Germania

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a făcut dezvăluiri șocante despre căsnicia cu Alexandra și motivele care au dus la despărțire.
30.09.2021 | 16:07
Sebi Chitoșcă de la Survivor România a lăsat-o cu gura căscată pe Teo Trandafir: de ce riscă să facă închisoare în Germania
sebi chitoșcă
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a primit ordin de restricție de la soția lui după separare. Fostul concurent al reality-show-ului de la Kanal D a recunoscut, printre altele, că a suferit de ludopatie și a lovit-o pe partenera lui.

Sebastian i-a povestit lui Teo Trandafir că timp de 7 ani nu a fost un partener tocmai exemplar pentru femeia cu care voia să își petreacă tot restul vieții.

Ex-fotbalistul a spus că a încercat să se schimbe pentru nevasta lui, încercând să renunțe la dependența de jocurile pe calculator și social media.

ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, noi dezvăluiri despre despărțirea de soție

Sebi și Alexandra au început să se distanțeze imediat ce acesta s-a întors în chiria lor din Germania. Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că, pentru că a fost agresiv verbal cu soția lui, aceasta l-a reclamat la Poliție și are ordin de restrictie.

Nu are voie să se apropie de nevasta lui, iar dacă încalcă ordinul riscă să facă 6 luni de închisoare. Tânărul spune că a încercat să remedieze problema și și-a cerut iertare de un milion de ori de la Alexandra, dar fără efecte. Mai mult, a încercat să stea departe de calculator pentru a-și salva relația.

ADVERTISEMENT

„Mi-am găsit refugiul în social media, gaming, nu în ea. I-am spus tot ce am avut de spus. Mi-a zis că se bucură că am realizat lucrurile astea.

Începusem să fac lucruri pe care nu le făceam. Nu am stat absolut deloc. Nu am deschis calculatorul. O simțeam rece. La noi acasă s-a petrecut tot. 

ADVERTISEMENT

 O simțeam rece și nu-mi convenea. Ea mi-a zis că eu am obișnuit-o așa. Înainte, când ea îmi spunea zilnic că o pierd, că o neglijez, nu o luam în seamă”, a mărturisit Sebi la Teo Show lăsând-o perplexă pe prezentatoare.

Ex-fotbalistul, agresiv cu Alexandra

Chitoșcă s-a jurat în direct că nu a mai lovit-o pe soția lui în ultimii ani, amintind că i-a dat o singură palmă în tinerețe, subiect despre care a mai vorbit recent.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor a recunoscut că a avut nenumărate discuții aprinse cu partenera lui și că a ridicat tonul de câteva ori.

„Erau gelozii, am lovit-o când eram mai puști. Copilărisme, da. Când am fost tânăr i-am dat o palmă. S-au iertat lucrurile alea”, a povestit Chitoșcă despre singurul episod de violență care s-a produs în căsnicia sa.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri