Life

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, reacție nervoasă la volan, după ce a fost acuzat că se droghează: „Pilotez avioanele noaptea”

Sebi Chitoșcă, fost concurent la Survivor România, a fost întrebat de un fan dacă se droghează, iar reacția acestuia a fost una nervoasă
06.11.2021 | 16:25
Sebi Chitosca de la Survivor Romania reactie nervoasa la volan dupa ce a fost acuzat ca se drogheaza Pilotez avioanele noaptea
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a făcut un live pe Instagram, în timp ce își ducea mașina la spălat. Fostul concurent al reality-show-ului care s-a încheiat în luna iulie a stat de vorbă cu fanii.

La un moment dat în cadrul live-ului, cineva i-a spus lui Chitoșcă faptul că are un comportament ciudat.

ADVERTISEMENT

Mulți au remarcat că sportivul avea un vibe bun, iar printre cei care îl urmăreau cineva i-a spus să nu se mai drogheze.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, enervat la culme de un fan

„Mai lasă-le drogurile”, a fost comentariul care l-a scos din minți pe Sebastian Chitoșcă.

Fratele de suflet al lui Zannidache a început să se ia de persoana respectivă, spunându-i că habar nu are despre ce vorbește când face astfel de acuzații.

ADVERTISEMENT

„Mă faci pe mine drogat? Totul până la droguri. Du-te dracului să te ia, de fraier. Totul până la droguri. Eu nu fumez țigări normale, dar mă face drogat pe mine. Nu le e rușine, mă?”, a reacționat Sebi Chitoșcă în live-ul de pe Instagram. „Eu pilotez avioanele noaptea și ziua sunt obosit și voi ziceți că sunt drogat”, a continuat Sebi.

Fostul concurent de la Survivor România a depășit momentul și a ținut să facă anumite clarificări despre viața sa personală.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de soție, care locuiește în Germania, admiratorii lui Sebi l-au întrebat des în ultima perioadă dacă și-a găsit pe cineva.

„Prietena mea, singurătatea”

În spirit de glumă, Sebi a vrut să le-o prezinte curioșilor pe iubita lui. Băiatul a îndreptat camera telefonului către locul din dreapta al mașinii: „Haideți să vă prezint prietena mea!”.

ADVERTISEMENT

Numai că locul respectiv era gol. Pe un ton ceva mai spășit, Sebi a continuat negând că ar avea pe cineva: „Prietena mea, singurătatea. Haideți să vă fac cunoștință cu ea”.

„Mă simt atât de bine. Mă simt bine singur. Mor de bine”, a spus apoi ironic Sebastian, lăsând să se înțeleagă că și-ar dori să înceapă o relație cu cineva. Până acum nu s-a ivit în calea lui nicio domnișoară, iar căsnicia lui cu Alexandra continuă să fie una incertă. Asta deoarece cei doi nu au divorțat încă.

Cineva l-a întrebat apoi dacă merge în Germania, văzând că face live-ul din interiorul mașinii. Sebi a spus, cu vocea ușor stinsă, că nu are de gând să se întoarcă în Germania, deocamdată.

ADVERTISEMENT