Life
notix pixel id

Sebi Chitoșcă de la Survivor România și-a luat fanii prin surprindere. Ce schimbare de look și-a făcut

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a făcut o schimbare de look cu care i-a luat prin surprindere pe fanii săi.
02.11.2021 | 12:13
Sebi Chitoșcă de la Survivor România și-a luat fanii prin surprindere. Ce schimbare de look și-a făcut
Sebi Chitoșcă, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România încearcă să își refacă viața după despărțirea dureroasă de soția lui, Alexandra Tudor.

Fostul fotbalist începe să fie tot mai prezent pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe admiratori cu toate schimbările din viața sa.

Se spune că după fiecare despărțire, oamenii încearcă să facă anumite schimbări, în special de look. Sebi s-a pus pe mâinile unui hair-stylist priceput, iar acum vrea să își încerce norocul în dragoste cu o nouă înfățișare.

ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, schimbare de look după despărțirea de soție

Sebastian a apelat la o deschidere a culorii părului său, iar fanii au comentat noua sa imagine. Cei mai mulți i-au spus că îi vine foarte bine.

„Tunsoare de fotbalist; Îți stă bine rău; Big respect; Te iubim, mă”, sunt câteva dintre comentariile primite de Sebi Chitoșcă de la Survivor România la poza postată pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fotografia cu noul look al lui Sebi a strâns în doar două ore aproape 2.000 de like-uri, semn că alegerea făcută nu e deloc una rea.

Cât despre relația cu soția lui, rămasă în Germania după separare, Sebi a încercat în ultima vreme să închidă subiectul, după ce s-a plâns de situația prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România a intrat în atenția publicului la câteva luni după terminarea reality-show-ului. Toată lumea a fost șocată când a aflat despre despărțirea de femeia cu care credea că va fi împreună mereu.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, un look nou. Foto: Instagram

O separare dureroasă

Ex-fotbalistul a recunoscut în câteva interviuri că despărțirea i se datorează lui în mare parte. Sebi a spus că a neglijat-o pe Alexandra după ce s-a întors din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Băiatul a început să petreacă prea mult timp jucându-se pe calculator. Când și-a dat seama că s-a refugiat într-o lume virtuală, iar asta îi dăuna căsniciei, a fost prea târziu.

Chitoșcă a mărturisit într-un interviu la Kanal D, în urmă cu câteva săptămâni, că a încercat să se schimbe pentru soția lui. Ea avea deja o decizie luată.

ADVERTISEMENT

Între cei doi au urmat certurile, iar la un moment dat nevasta acestuia a fost nevoită să ceară ordin de protecție împotriva lui. Fostul sportiv s-a întors în România după despărțire și a spus de câteva ori că și-ar dori să reia legătura cu soția măcar pentru a-și recupera lucrurile lăsate în apartamentul din Germania.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri