Life

Sebi Chitoșcă de la Survivor România șochează: „Mă bucur că nu a ieșit Elena”

Sebi Chitoșcă de la Survivor România i-a șocat pe fanii show-ului. A vorbit frumos despre Elena și a spus că se bucură că a rămas în concurs.
05.07.2021 | 16:40
Sebi Chitosca de la Survivor Romania socheaza Ma bucur ca nu a iesit Elena
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a vorbit despre relația lui cu Zanni și cu Elena Marin, cei cu care a împărțit plaja din Republica Dominicană, alături de care s-a zbătut pentru o farfurie cu mâncare.

Fotbalistul a luat pe toată lumea prin surprindere când a fost întrebat despre eliminarea care a avut loc pe 4 iulie. Acesta a spus la Teo Show că se bucură că a rămas Elena Marin în competiție.

ADVERTISEMENT

Sebi a spus că el și Zanni nu au avut nimic cu Elena Marin. Faimosul a explicat că doar au răspuns anumitor acțiuni ale acesteia. Băiatul a pus conflictul cu Elena într-o altă optică, lucru care poate fi debusolant pentru fanii celor două tabere.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România surprinde: „Nu m-aș supăra să câștige Elena”

Sebastian Chitoșcă a mai spus în emisiunea lui Teo Trandafir că dacă avea ceva cu Elena o nominaliza de mai multe ori, dar el a votat-o o singură dată, la fel și Zanni.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că nu a ieșit Elena, pentru că e una din faimoase. Dacă nu câștigă Zanni, nu m-aș supăra să câștige Elena”, este declarația surprinzătoare a lui Sebi Chitoșcă.

Sebi a mai spus că nu s-a supărat că a fost nominalizat de Zanni deoarece oricum ar fi nominalizat acesta tot la el se ajungea, neavând altă opțiune în fața lui.

ADVERTISEMENT

„Acolo nu a fost neapărat că tocmai Zanni m-a nominalizat. Chiar dacă nu eram eu cel nominalizat în acea zi și era Elena, ulterior deveneam nominalizat. Zanni nu mi-a spus înainte că mă va nominaliza.

E un tip foarte spontan. Nu trebuie să se justifice în fața cuiva. Mi-a zis după că m-a votat. Mi-a zis-o ca între prieteni că nu a vrut să îi dea motive Elenei să plângă sau să se supere”, a mărturisit Sebi.

ADVERTISEMENT
sebi chitoșcă
Sebi Chitoșcă de la Survivor România, în platoul Teo Show. Captură Kanal D

„Oricât de bun ai fi, nu te pot iubi toți oamenii”

Fostul fotbalist a mai declarat că deși se aștepta să citească multe mesaje răutăcioase, acesta a primit foarte multe aprecieri în mediul online.

Fostul concurent a spus că a ignorat puținele mesaje de hate și că respetă orice opinie.

„Mi-a spus că am avut mult hate. Pe parcurs lumea a început să mă aprecieze. Nu am simțit răutatea din partea unora, dar dacă simt că cineva e rău nu pot să îl judec, e opinia fiecăruia.

Adevărul este că am fost vocal în competiție. Nu am de ce să mă ascund. Mi-am asumat comportamentul vizavi de toată lumea. Ăsta sunt eu până la urmă. În viață, oricât de bun ai fi, nu te pot iubi toți oamenii”, a continuat tânărul.

Referitor la alegerea pe care a făcut-o Zanni duminică, atunci când a ales-o pe Elena să petreacă niște momente frumoase cu el având în vedere că a câștigat proba, acesta a spus că și el ar fi făcut la fel.

 

 

ADVERTISEMENT