Life
notix pixel id

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, zi de naștere fără soție. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist Alexandrei

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a petrecut de ziua sa de naștere fără soția lui, Alexandra, căreia i-a făcut, în schimb, o dedicație muzicală.
02.10.2021 | 23:14
Sebi Chitoșcă de la Survivor România, zi de naștere fără soție. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist Alexandrei
Sebi Chitoșcă de la Survivor România, pe vremea când era împreună cu soția lui. Foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Sebi de la Survivor România nu o poate uita pe nevasta de care s-a despărțit recent. Fostul concurent a încercat să își înece amarul petrecând de ziua lui alături de o parte dintre cei cu care a îndurat foamea în Republica Dominicană. Băiatul s-a simțit extraordinar, chiar dacă inima lui încă bate pentru soție.

Fostul fotbalist a zâmbit pentru prima oară după o perioadă destul de tristă din viața sa. Prietenii săi au avut grijă ca acesta să se simtă bine și să mai uite de necazurile pe care le-a lăsat în urmă, în Germania.

Sebastian a postat câteva fotografii și videoclipuri pe Instastory de ziua lui. Unul dintre ele conținea o dedicație muzicală. Fanii Faimosului s-au prins că maneaua pe care băiatul care a împlinit azi 29 de ani era dedicație pentru soția de care s-a despărțit.

ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, aniversare cu dedicație pentru soția lui

„Nu mai pot să-mi iau gândul de la tine. Când vreau să ne vedem, îmi spui că mâine mai bine. Spune-mi ce ai de gând cu mine, spune-mi odată”, sunt câteva dintre versurile melodiei pe care Sebi a ținut să o pună pe Story, cu trimitere evidentă la soția lui.

Povestea de iubire dintre Sebastian și Alexandra s-a încheiat destul de urât. Cei doi s-au despărțit din cauza timpului prea mare pe care tânărul l-a petrecut în social media și cu jocurile pe calculator.

ADVERTISEMENT
sebi chitoșcă
Sebi Chitoșcă de la Survivor România a petrecut de ziua lui alături de Raluca Dumitru. Foto: Instagram

O despărțire controversată

Sebi a povestit recent într-o emisiune de televiziune că a încercat să se schimbe pentru nevasta lui. Nu a reușit să o convingă. În cele din urmă, între cei doi au început scandalurile, iar el a ridicat tonul de câteva ori la soție.

Pentru că a devenit agresiv verbal, Sebi a fost dat la Poliție de soția lui și s-a emis ulterior un ordin de protecție. Dacă se apropie de soția lui, fostul concurent de la Survivor România riscă să facă 6 luni de pușcărie.

ADVERTISEMENT

Sebi a mai spus că Alexandra a rămas în chiria în care au locuit amândoi. El mai are acolo anumite lucruri în posesia cărora nu poate intra deocamdată. Întrebat dacă e de părere că se mai poate salva căsnicia, Sebi a spus că nu mai știe ce să creadă. De asemenea, este foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, asumându-și partea lui de vină.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri