Life

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, zi de naștere fără soție. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist Alexandrei

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a petrecut de ziua sa de naștere fără soția lui, Alexandra, căreia i-a făcut, în schimb, o dedicație muzicală.
02.10.2021 | 23:14
Sebi Chitosca de la Survivor Romania zi de nastere fara sotie Ce mesaj ia transmis fostul fotbalist Alexandrei
Sebi Chitoșcă de la Survivor România, pe vremea când era împreună cu soția lui. Foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Sebi de la Survivor România nu o poate uita pe nevasta de care s-a despărțit recent. Fostul concurent a încercat să își înece amarul petrecând de ziua lui alături de o parte dintre cei cu care a îndurat foamea în Republica Dominicană. Băiatul s-a simțit extraordinar, chiar dacă inima lui încă bate pentru soție.

Fostul fotbalist a zâmbit pentru prima oară după o perioadă destul de tristă din viața sa. Prietenii săi au avut grijă ca acesta să se simtă bine și să mai uite de necazurile pe care le-a lăsat în urmă, în Germania.

ADVERTISEMENT

Sebastian a postat câteva fotografii și videoclipuri pe Instastory de ziua lui. Unul dintre ele conținea o dedicație muzicală. Fanii Faimosului s-au prins că maneaua pe care băiatul care a împlinit azi 29 de ani era dedicație pentru soția de care s-a despărțit.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, aniversare cu dedicație pentru soția lui

„Nu mai pot să-mi iau gândul de la tine. Când vreau să ne vedem, îmi spui că mâine mai bine. Spune-mi ce ai de gând cu mine, spune-mi odată”, sunt câteva dintre versurile melodiei pe care Sebi a ținut să o pună pe Story, cu trimitere evidentă la soția lui.

ADVERTISEMENT

Povestea de iubire dintre Sebastian și Alexandra s-a încheiat destul de urât. Cei doi s-au despărțit din cauza timpului prea mare pe care tânărul l-a petrecut în social media și cu jocurile pe calculator.

sebi chitoșcă
Sebi Chitoșcă de la Survivor România a petrecut de ziua lui alături de Raluca Dumitru. Foto: Instagram

O despărțire controversată

Sebi a povestit recent într-o emisiune de televiziune că a încercat să se schimbe pentru nevasta lui. Nu a reușit să o convingă. În cele din urmă, între cei doi au început scandalurile, iar el a ridicat tonul de câteva ori la soție.

ADVERTISEMENT

Pentru că a devenit agresiv verbal, Sebi a fost dat la Poliție de soția lui și s-a emis ulterior un ordin de protecție. Dacă se apropie de soția lui, fostul concurent de la Survivor România riscă să facă 6 luni de pușcărie.

Sebi a mai spus că Alexandra a rămas în chiria în care au locuit amândoi. El mai are acolo anumite lucruri în posesia cărora nu poate intra deocamdată. Întrebat dacă e de părere că se mai poate salva căsnicia, Sebi a spus că nu mai știe ce să creadă. De asemenea, este foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, asumându-și partea lui de vină.

ADVERTISEMENT