Life
notix pixel id

Sebi Chitoșcă, despre relația suspectă dintre Laura Giurcanu și TJ Miles de la Survivor România: „Sunt de altă părere”

Sebi Chitoșcă a comentat primele evoluții ale concurenților de la Survivor România 2022, printre care relație extrem de apropiată dintre Laura Giurcanu și TJ Miles.
26.01.2022 | 07:30
Sebi Chitosca despre relatia suspecta dintre Laura Giurcanu si TJ Miles de la Survivor Romania Sunt de alta parere
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România 2 a comentat speculațiile făcute de Andreea Tonciu în legătură cu posibilul amantlâc dintre Laura Giurcanu și TJ Miles din actualul sezon.

Fostul fotbalist tinde să dea crezare declarațiilor făcute de fosta asistentă de televiziune cu privire la observațiile făcute despre TJ Miles și Giurcanu, confirmate și de Otilia Bilionera.

ADVERTISEMENT

Prietenul lui Zannidache și-a expus punctul de vedere în emisiunea pe care câștigătorul sezonului trecut al show-ului o realizează pe Voyo.

Sebi Chitoșcă, despre controversa de la Survivor România

„Sunt de altă părere. A avut dreptate, n-a avut dreptate, e părerea ei. O relație de dragoste într-o competiție afectează echipa. În momentul în care ăia doi amoroși nu se mai înțeleg sunt afectați și nu mai dau același randament.

ADVERTISEMENT

Poate, într-o seară, în loc să se culce unul pe o parte și altul pe cealaltă parte se strâng mai mult în brațe și se face 3-4 dimineața. Te trezești la ora 7 debusolat puțin”, este analiza făcută de Sebi în emisiunea Extrashow de pe Voyo.

„Când vii la o muncă, faci o muncă și te axezi pe aia. Nu ai venit la Din dragoste”, a completat Sebastian.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Zanni a fost invitat și Albert Oprea, care a spus că nu vede o problemă în apropierea lui TJ Miles față de Laura Giurcanu, susținând că el crede că sunt doar niște prieteni.

Sebastian a mai spus că i-a ținut partea Andreei Tonciu, pe care o consideră cea mai asumată: „Big respect”.

ADVERTISEMENT

Foștii concurenți din sezonul trecut au comentat și alte momente semnificative din ediția difuzată pe 25 ianuarie. Surpriza episodului 6 a fost victoria lui Relu Pănescu în fața lui TJ Miles.

ADVERTISEMENT

Relu, apreciat de fostul fotbalist

„Când joci cu Relu, excludem vârsta, nu pot să fiu supărat dacă m-a bătut acel om. E clar că TJ poate fi bătut nu doar la traseul ăsta. Îl ajunge Relu cu viteza luminii, dar unde-i viteza? Aici au fost de la egal la egal. Bravo, Relu”, a completat Sebi.

„E de apreciat Relu, dar nu putem spune că e mai bun decât TJ Miles. Eu vorbesc exact de traseul ăsta. Am tendința să compar cu sezonul nostru. Mi se pare sub Faimoșii din sezonul nostru”, a spus și Albert Oprea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE