Life

Sebi Chitoșcă le cere ajutorul fanilor: „Singurele șanse de tratament, în afara țării”. Cazul care l-a emoționat

Sebi Chitoșcă a făcut un apel umanitar pentru salvarea vieții unei fetițe pe nume Rebeca, diagnosticată cu nemilosul cancer. Fostul concurent de la Survivor România a apelat la compasiunea fanilor săi.
10.01.2022 | 13:25
Sebi Chitosca le cere ajutorul fanilor Singurele sanse de tratament in afara tarii Cazul care la emotionat
Sebi Chitoșcă, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă, fost concurent la Survivor România, a făcut un apel la adresa celor care îl urmăresc pe Instagram, impresionat de cazul unei fetițe diagnosticată cu cancer.

Ex-fotbalistul a postat pe Instastory un mesaj prin care îi roagă pe urmăritorii săi să contribuie cu cât pot pentru a o ajuta pe Rebeca, o fetiță pentru care viața înseamnă o luptă dură într-o perioadă în care ar trebui să se bucure de copilăria ei.

ADVERTISEMENT

Sebastian s-a arătat extrem de emoționat de cazul acelei fetițe și nu a putut sta impasibil, având în vedere că are o comunitate însemnată de fani, deci mesajul poate ajunge la cât mai mulți oameni.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, apel la mila fanilor pentru o fetiță afectată de cancer

Chitoșcă a publicat imagini cu fetița pentru care s-au mobilizat mai multe persoane cunoscute în mediul online. A făcut cunoscută povestea ei, iar familia face tot ce îi stă în putință pentru a o salva.

ADVERTISEMENT

„De curând, viața Rebecăi și a părinților ei, Mihai și Ana-Maria, a suferit o lovitură de neimaginat. Având doar trei ani, Rebeca a fost diagnosticată cu cancer.

Are o tumoră canceroasă retroperitoneală dreaptă, de dimensiuni foarte mari, localizată într-o zonă aproape imposibil de operat, cu metastaze extinse în tot organismul”, este o parte e poveștii tulburătoare pentru care Sebi Chitoșcă cere ajutorul fanilor.

ADVERTISEMENT
Sebi Chitoșcă, apel umanitar pentru o fetiță diagnosticată cu cancer, pe Instagram

„Șansele de tratament se regăsesc în afara țării”

Rebeca este acum sub supravegherea medicilor din Timișoara. Din păcate, condițiile și posibilitățile oferite de sistemul sanitar din România nu îi permit tratarea adecvată a bolii.

„Șansele de tratament se regăsesc în afara țării. Costurile implicate sunt enorm: 300.000 de euro. Părinții și apropiații se află în imposibilitatea de a le acoperi”, se mai arată în mesajul publicat de fotbalist în mediul online.

ADVERTISEMENT

Familia speră să strângă cât mai repede posibil suma necesară pentru ca micuța Rebeca să aibă o șansă reală la viață. Strângerea de fonduri ar trebui realizată cât mai repede. Fiecare zi pierdută înseamnă șanse mai mici pentru fetiță, având în vedere că are deja metastaze în tot organismul.

Mesajul „Alături de Rebeca” a ajuns deja la foarte mulți internauți. Sebi a postat conturile unde pot fi donate sumele. Orice leu sau euro înseamnă enorm pentru familia aflată în imposibilitatea de a face față acestei provocări nefericite.

ADVERTISEMENT