Life

Sebi Chitoșcă, proiect neașteptat după Survivor România. Cu ce se ocupă acum fostul concurent

Sebi Chitoșcă profită din plin de popularitatea pe care a câștigat-o la Survivor România și a început un proiect personal pe Youtube.
27.07.2021 | 14:30
Sebi Chitosca proiect neasteptat dupa Survivor Romania Cu ce se ocupa acum fostul concurent
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România este tot mai prezent pe Youtube. Pe platforma video le transmite tot ceea ce face fanilor săi.

Vlogurile fostului concurent sunt tot mai urmărite, iar în unele seri acesta a realizat inclusiv live-uri de gaming. Sebi a pornit un proiect inedit pe Youtube, în care le împărtășește fanilor săi poveștile românilor plecați în străinătate.

ADVERTISEMENT

Chiar el este stabilit de ceva vreme în Germania, țară unde se consideră ca în a doua sa casă. Sebi a făcut un gest impresionant pentru o fană.

Sebi Chitoșcă de la Survivor România, vloguri pe Youtube despre românii din Germnia

Fostul fotbalist i-a oferit bandana cu care a jucat în competiția din Republica Dominicană unei fetițe pe nume Daria. Micuța locuiește cu familia ei la câțiva kilometri distanță de Neuss, orașul unde se află Sebastian.

ADVERTISEMENT

Sebi a luat masa cu Marius, românul a cărui poveste a vrut să o împărtășească fanilor săi. Chitoșcă și-a reamintit cum au fost primele sale 3 luni în Germania, când a încercat să se adapteze țării.

Fostul concurent de la Survivor România a spus că nu este ușor să te stabilești în străinătate, oferind exemplul personal, el plecând la loc sigur spre deosebire de alți conaționali.

ADVERTISEMENT

„Ideea stă în felul următor oameni dragi. Ca să pleci într-o țară străină, mai ales în 2009 cum era atunci, era destul de greu. Trebuie să treci prin chestii grele. Trebuie să suferi. Trebuie să riști. 

Dacă nu te chinui, nu te dăruiești, nu te zbați să obții ceva, nu ai să reușești niciodată”, a spus Sebi Chitoșcă pe vlogul său.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent a vrut să își ia un apartament în Germania din banii de la Survivor, dar s-a răzgândit

Sebastian a mai spus că din banii pe care i-a strâns la Survivor și din ce a mai adunat a vrut să își cumpere un apartament în Germania. S-a gândit să dea un avans de 80.000 de euro și restul să plătească în rate. S-a răzgândit când a văzut la ce prețuri sunt vândute apartamentele, cele mai ieftine, pe placul său, pornind de la 300.000 de euro.

Internauții l-au felicitat pe Sebastian pentru expunerea poveștilor celor plecați în străinătate și i-au urat succes fostului concurent în noul său proiect.

„Frumoasă familie,  interesantă poveste..? Îți mulțumim Sebastian, că prin intermediul tău avem ocazia să cunoaștem oameni frumoși și totodată interesanți”, este unul dintre comentariile apreciative primite de la fani pentru inițiativa lui Sebi.

 

ADVERTISEMENT