Life

Sebi de la Survivor România aruncă bomba! Zanni i-a spus că nu-l va nominaliza înainte să o facă: „Nu vreau să se înțeleagă greșit”

Sebi de la Survivor România a dezvăluit de ce a fost surprins pentru că l-a nominalizat Zanni, cel pe care îl consideră fratele său.
28.06.2021 | 17:22
Sebi de la Survivor Romania arunca bomba Zanni ia spus ca nul va nominaliza inainte sa o faca Nu vreau sa se inteleaga gresit
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă de la Survivor România a lămurit misterul eliminării sale din 27 iunie. Publicul a crezut că Zanni l-a nominalizat pentru că exista o strategie la mijloc astfel încât toți trei faimoșii să iasă în față.

Se pare că nu a fost vorba despre nicio înțelegere la mijloc, după cum a mărturisit acum Sebastian. Fotbalistul a spus că a fost într-adevăr surprins că a fost nominalizat de Zanni, asta pentru că înainte acesta i-a spus că nu-l va propune niciodată.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a declarat că nu este supărat de fratele său pentru că l-a nominalizat și i-a înțeles foarte bine motivele.

Sebi de la Survivor România clarifică misterul nominalizării făcute de Zanni. Nu a fost o strategie

Sebi a fost întrebat în cadrul Teo Show și ce părere are despre Elena Marin. Acesta a spus că a spus multe lucruri la nervi pe insula din Dominicană. Nu o urăște pe concurenta, așa cum a afirmat, iar toate amintirile neplăcute legate de dansatoare vor rămâne în concurs.

ADVERTISEMENT

„Înainte de consiliu i-am zis că poate să mă voteze. Mi-a zis că niciodată nu o să mă voteze. Și mi-a zis: vezi că te-am votat. Și zic, eu am luat-o în glumă, pe bune, mă?”, a spus Sebi despre nominalizarea făcută de Zanni.

Acesta a spus că indiferent cum se făceau nominalizările, era convins că el ar fi ieșit deoarece Elena și Zanni au fost mereu mai votați decât el.

ADVERTISEMENT

I-ar fi plăcut să o cunoască pe Elena Marin în alte circumstanțe

Zanni și-a dorit să dovedească publicului că nu are nimic împotriva Elenei, că nu este obsedat de ea. „Nu vreau să se înțeleagă greșit. Nu a vrut să mai dea motive pentru că de 2 luni și o săptămână nu aveam nimic cu acea persoană”, a completat Sebastian.

Sebi este dispus să o cunoască mai bine pe Elena după terminarea competiției. Acesta a spus că lucrurile urâte le lasă în urmă. A mai spus că dacă ar fi cunoscut-o pe Elena în alte circumstanțe, poate că părerea lui despre fosta asistentă de televiziune era complet diferită.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față, tot ce înseamnă pentru mine Elena a rămas în junglă. Probabil dacă aș fi cunoscut-o în alte circumstanțe o percepeam altfel în competiție. Erau cuvinte spuse la nervi, forțate de împrejurări”, a declarat Sebi la Teo Show, via Skype din Dominicană.

 

 

 

ADVERTISEMENT