Fotbal intern

Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo. Talent desăvârșit la pian pentru secundul lui Uhrin. VIDEO EXCLUSIV

16.01.2020 | 12:25
Sebi Moga Richard Clayderman din cantonamentul lui Dinamo Talent desavarsit la pian pentru secundul lui Uhrin VIDEO EXCLUSIV
Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Sebastian Moga, antrenor secund al lui Dusan Uhrin la Dinamo București, este nu doar un bun tehnician, ci și un foarte talentat cântăreț la pian. Acesta și-a demonstrat calitățile în cantonamentul ”câinilor” din Spania.

Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo

Înainte de a pleca cu echipa la ședința de pregătire de joi din cantonamentul de la Benahavis, Sebi Moga a ținut să-și arate talentul desăvârșit în fața pianului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al lui Dusan Uhrin a arătat că se pricepe de minune și pus pe scenă o operă a lui Richard Clayderman, ”Ballade pour Adeline”.

Sebi Moga a venit la Dinamo în startul sezonului, alături de fostul antrenor Eugen Neagoe, însă a rămas după ce acesta a plecat din ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

În august, când a venit la Dinamo în locul lui Neagoe, Uhrin Dusan Uhrin a preferat să păstreze în staff-ul său doi oameni care au colaborat cu fostul tehnician: Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

Lotul celor de la Dinamo București a ajuns în cantonamentul din Spania în urmă cu trei zile Benahavis este localitatea unde Dinamo va stat 10 zile pentru a pregăti restul sezonului

ADVERTISEMENT

Dinamo, eșec în primul amical din Spania 

Miercuri, Dinamo a pierdut primul meci amical din stagiul de pregătire din Spania. ”Câinii” au fost învinși cu 1-0 de Dinamo Dresda, formație aflată pe ultimul loc în 2.Bundesliga. Golul nemților a fost marcat din penalty de Patrick Ebert în minutul 23.

Antrenorul Dusan Uhrin a început meciul în următoarea formulă de echipă: Straton – Moura, D. Ciobotariu, M. Popescu, Skovajsa – Răuță, N’Diaye – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – D. Popa. În repriza a doua au jucat Piscitelli – I. Șerban, Bejan, R. Grigore, Corbu – I. Filip – Mihaiu, Mrzljak, Bani, Sin – Perovic.

ADVERTISEMENT

În stagiul de pregătire din Spania, Dinamo va mai susține patru meciuri amicale, după următorul program:

  • 15 ianuarie: Dinamo București – Dynamo Dresda 0-1
  • 18 ianuarie: Dinamo București – Bochum (Germania 2, locul 14)
  • 20 ianuarie: Dinamo București – Osijek (Croația 1, locul 4)
  • 22 ianuarie: Dinamo București – Krasnodar (Rusia 1, locul 2)
ADVERTISEMENT