ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo. Talent desăvârșit la pian pentru secundul lui Uhrin. VIDEO EXCLUSIV

Autori: Cristi Coste, Diana Flintoacă | 16.01.2020 | 12:25
Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo. Talent desăvârșit la pian pentru secundul lui Uhrin. VIDEO EXCLUSIV
Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo

Sebastian Moga, antrenor secund al lui Dusan Uhrin la Dinamo București, este nu doar un bun tehnician, ci și un foarte talentat cântăreț la pian. Acesta și-a demonstrat calitățile în cantonamentul ”câinilor” din Spania.

ADVERTISEMENT

Sebi Moga, ”Richard Clayderman” din cantonamentul lui Dinamo

Înainte de a pleca cu echipa la ședința de pregătire de joi din cantonamentul de la Benahavis, Sebi Moga a ținut să-și arate talentul desăvârșit în fața pianului.

Antrenorul secund al lui Dusan Uhrin a arătat că se pricepe de minune și pus pe scenă o operă a lui Richard Clayderman, ”Ballade pour Adeline”.

ADVERTISEMENT

Sebi Moga a venit la Dinamo în startul sezonului, alături de fostul antrenor Eugen Neagoe, însă a rămas după ce acesta a plecat din ”Ștefan cel Mare”.

În august, când a venit la Dinamo în locul lui Neagoe, Uhrin Dusan Uhrin a preferat să păstreze în staff-ul său doi oameni care au colaborat cu fostul tehnician: Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

ADVERTISEMENT

Lotul celor de la Dinamo București a ajuns în cantonamentul din Spania în urmă cu trei zile Benahavis este localitatea unde Dinamo va stat 10 zile pentru a pregăti restul sezonului

Dinamo, eșec în primul amical din Spania 

Miercuri, Dinamo a pierdut primul meci amical din stagiul de pregătire din Spania. ”Câinii” au fost învinși cu 1-0 de Dinamo Dresda, formație aflată pe ultimul loc în 2.Bundesliga. Golul nemților a fost marcat din penalty de Patrick Ebert în minutul 23.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Dusan Uhrin a început meciul în următoarea formulă de echipă: Straton – Moura, D. Ciobotariu, M. Popescu, Skovajsa – Răuță, N’Diaye – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – D. Popa. În repriza a doua au jucat Piscitelli – I. Șerban, Bejan, R. Grigore, Corbu – I. Filip – Mihaiu, Mrzljak, Bani, Sin – Perovic.

În stagiul de pregătire din Spania, Dinamo va mai susține patru meciuri amicale, după următorul program:

ADVERTISEMENT
  • 15 ianuarie: Dinamo București – Dynamo Dresda 0-1
  • 18 ianuarie: Dinamo București – Bochum (Germania 2, locul 14)
  • 20 ianuarie: Dinamo București – Osijek (Croația 1, locul 4)
  • 22 ianuarie: Dinamo București – Krasnodar (Rusia 1, locul 2)
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!