ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Secetă de bani în Ştefan cel Mare: ZERO transferuri în iarnă!

Constantin Anghelache anunţă că situaţia transferurilor la Dinamo nu se va îmbunătăţi în perioada de mercato. Preşedintele lui Dinamo a declarat pentru Gazeta Sporturilor că roş-albii vor...
Autor: Roxana Brănişteanu | 22.11.2013 | 10:08
Secetă de bani în Ştefan cel Mare: ZERO transferuri în iarnă!

Constantin Anghelache anunţă că situaţia transferurilor la Dinamo nu se va îmbunătăţi în perioada de mercato. Preşedintele lui Dinamo a declarat pentru Gazeta Sporturilor că roş-albii vor continua reconstrucţia cu jucători din propria pepinieră şi cu cei împrumutaţi la alte cluburi.

ADVERTISEMENT

„În agenda mea, am trei coloane: coloana jucătorilor împrumutaţi, care vor reveni la noi, coloana tinerilor de la echipa secundă şi, este adevărat, o coloană de posibile transferuri. Însă, atenţie!, prioritate au primele două” a precizat oficialul dinamovist.

În iarnă se trage linie

Chiar dacă Gheorghe Mulţescu a plecat de ceva vreme de la clubul din Ştefan cel Mare, moda trialurilor continuă în „Groapă”. În pauza dintre tur şi retur, dinamoviştii vor organiza un nou stagiu de testare a tuturor jucătorilor, chiar şi cei împrumutaţi, după care se vor analiza rezultatele acestora şi li se vor stabili destinaţia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!