Carousel hot news

EMOŢII de Champions League pentru “cîini”! Ce a PĂŢIT un oficial dinamovist, după un meci de Ligă!

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a avut probleme cu avionul care trebuia să îl aducă din Anglia în România! Din cauza condiţiilor meteorologice, oficialul din "Groapă" a fost...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 12.12.2013 | 18:00
EMOŢII de Champions League pentru

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a avut probleme cu avionul care trebuia să îl aducă din Anglia în România! Din cauza condiţiilor meteorologice, oficialul din “Groapă” a fost nevoit să mai petreacă mai multe ore pe aeroportul din Londra pentru a spera că va ajunge în ţară, fără succes însă.

Emoţii pentru Anghelache în seara de miercuri spre joi după ce zborul de pe ruta Londra – Bucureşti a fost amînat din cauza condiţiilor meteorologice din Marea Britanie. Oficialul dinamovist nu a putut ajunge în ţară la data stabilită din cauza faptului că aeroportul a fost închis pentru o seară din cauza ceţii prea dense.

“Bine că nu mi-a dat emoţii şi zborul!”

“Am fost să văd meciul lui Mircea Lucescu (n.red. Manchester United- Şahtar 1-0) şi trebuia să ajung miercuri seară în ţară, dar din cauza problemelor meteorologice am fost ţinut încă o noapte în Anglia. Bine că nu mi-a dat emoţii şi zborul propriu-zis, au fost suficiente cele de pe aeroport. Important este că am ajuns teafăr”, a declarat, pentru FANATIK, Constantin Anghelache.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!