Fotbal intern

Sechestru pe averea lui Adrian Mititelu! Judecătorii de la Curtea de apel Craiova: ”A iniţiat şi constituit un grup infracţional organizat”

21.11.2019 | 20:02
Sechestru pe averea lui Adrian Mititelu Judecatorii de la Curtea de apel Craiova A initiat si constituit un grup infractional organizat
Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au instituit sechestru pe bunurile inculpaţilor din dosarul ”Maxitec”, printre care se află şi Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au instituit sechestru pe bunurile inculpaţilor din dosarul ”Maxitec”, printre care se află şi Adrian Mititelu, finanţatorul clubului FC U Craiova din Liga 3. În acest caz, fiscul are de recuperat peste 23 de milioane de lei, aproximativ cinci milioane de euro la data faptelor.

Sechestru pe averea lui Adrian Mititelu

”Inculpatul Mititelu Adrian a iniţiat şi constituit, în anul 2003, un grup infracţional organizat care a activat până în anul 2006, la care au aderat şi inculpaţii Ionescu Ştefan, Preoteasa Gigel, Negru Claudia, Joavină Gheorghe, Oprea Gigi, Daniel Roşianu, Trandafir Fănel şi Crăciunoiu Iancu. Scopul asumat fiind comiterea în formă continuată de infracţiuni prin intermediul societăţilor comerciale din grupurile de firme Maxitec, respectiv Regional Media din judeţul Dolj”, se arată în motivația anchetatorilor în urma căruia s-a instituit sechestru pe averea lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

”Dispune instituirea sechestrului asigurator asupra patrimoniului inculpatului Mititelu Adrian Marian până la concurenţa sumei de 21.609.279 de lei, la care se adaugă accesoriile fiscale calculate de la data producerii prejudiciului până la data achitării integrale a sumei datorate”, se arată în hotărârea definitivă a Curții de Apel Craiova.

Decizia Curții de Apel Craiova cu privire la sechestru pe averea lui Adrian Mititelu

Mititelu, amenințat și șantajat de oameni lui Rotaru?

În urmă cu mai bine de o lună, Adrian Mititelu a declarat că banii din care susține proiectul FC U Craiova vin de la fiul și fiica sa, care i-au pus la dispoziție un milion de euro. Tot atunci, el a dezvăluit că a fost șantajat și chiar amenințat cu moartea de apropiații lui Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT