Life

Secretele din spatele Stranger Things. Ce nu știi despre serialul fenomen creat de Netflix

Stranger Things este unul dintre cele mai iubite și urmărite seriale, iar în spatele producției se ascund multe secrete. Îți dezvăluim detalii neștiute sau puțin cunoscute despre serialul fenomen creat de Netflix.
31.05.2022 | 13:42
Secretele din spatele Stranger Things Ce nu stii despre serialul fenomen creat de Netflix
Secretele ascunse din spatele serialului Stranger Things. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima parte a sezonului patru Stranger Things a fost lansată în România pe 27 mai, în timp ce a doua jumătate este anunțată pentru data de 1 iulie 2022. Stranger Things este unul dintre cele mai iubite producții Netflix, încă din anul 2016. Totuși, în spatele episoadelor urmărite de fani se ascund multe secrete.

Ce nu știai, până acum, despre serialul Stranger Things

Serialul Stranger Things a fost creat de frații Matt și Ross Duffer. Încă de la lansarea sa, în anul 2016, a fost foarte apreciat de fanii culturii pop, care nu au putut rezista aventurilor petrecute în Hawkins. Starurile principale ale producției – Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, David și Winona Ryder – au devenit rapid preferații publicului.

ADVERTISEMENT

Șase ani mai târziu, sezonul cu numărul patru a debutat deja, pe 27 mai, iar partea a doua este așteptată pe 1 iulie. În spatele Stranger Things există secrete de neimaginat, iar FANATIK îți spune care sunt acestea.

Inițial, Stranger Things purta un cu totul alt nume

Frații Matt și Ross Duffer au dezvăluit că, inițial, serialul trebuia să poarte numele de Montauk. Schimbarea numelui a fost una greu acceptată și a durat aproximativ un an ca decizia să fie luată, după cum a declarat Matt în trecut.

ADVERTISEMENT

Acțiunea serialului trebuia filmată în Long Island

Stranger Things ar fi trebuit să fie filmat în Montauk, datorită peisajului, însă Matt și Ross și-au dat seama că, pe timpul iernii, ar fi fost aproape imposibil. Prin urmare, locația de bază a serialului a rămas Atlanta, ci nu Long Island.

Serialul a fost aproape să nu fie difuzat niciodată

Înainte de a fi preluat de Netflix, serialul a fost refuzat de 20 de case diferite de producție, deoarece directorii erau de părere cu publicul nu o să fie interesat de aventurile unor copii.

ADVERTISEMENT

Millie Bobby Brown s-a ras pe cap pentru a juca rolul lui Eleven

Pentru a putea juca rolul lui Eleven, Millie Bobby Brown a fost nevoită să se radă pe cap. Actrița a dezvăluit că s-a inspirat din look-ul lui Charlize Theron în Mad Max: Fury Road, dar și de la o poză cu colega ei de platou, Winona Ryder.

De asemenea, actrița de origine britanică a dezvăluit că, pentru a-și perfecționa accentul american, s-a inspirat din serialul Disney Hannah Montana, în care rolul principal a fost interpretat de Miley Cyrus.

ADVERTISEMENT

Mike trebuia să fie un personaj complet diferit

Înainte ca Finn Wolfhard să participe la casting, frații Duff aveau altceva în minte în ceea ce îl privea pe Mike. Matt a dezvăluit că își imaginau personajul ca fiind unul visător, însă Finn i-a oferit o energie îngrijorată, anxioasă, care i-a atras mai mult.

Fanii au presupus încă de la început că Hopper este tatăl lui Eleven

Încă de la începuturile serialului, fanii au lansat teoria conform căreia Hopper este tatăl lui Eleven. În cele din urmă, a devenit părintele său surogat și, la finalul sezonului 2, fetița a fost văzută purtând brățara făcută din panglica de păr a fiicei lui Hopper.

Millie Bobby Brown a avut primul sărut în timpul filmărilor

Sărutul lui Eleven cu Mike, din sezonul 1, a fost, de fapt, primul sărut pe care Brown l-a avut vreodată, după cum chiar ea a mărturisit.

Natalia Dyer și Charlie Heaton au avut o relație și în afara serialului

Natalia Dyer și Charlie Heaton, care îi interpretează pe Nancy și Jonathan, au avut o relație în anul 2016, însă au preferat să păstreze discreția în privința acestui aspect.

Două personaje ar fi trebuit să moară în primul sezon

Steve Harrington, interpretat de Joe Keery, a fost inițial gândit ca iubitul rău ce nu ar fi trebuit să treacă de primul sezon, însă interpretarea actorului i-a convins pe frații Duff să-l păstreze în serial. Totodată, nici Eleven nu ar fi trebuit să mai apară în sezonul al doilea.

Rolul lui Robin ar fi putut să fie interpretat de Nicola Coughlan, starul Bridgerton

Înainte de a obține rolul lui Penelope Featherington din Bridgerton, Nicola Coughlan a mers la casting pentru rolul lui Robin. Totuși, ea a dezvăluit că nu regretă faptul că nu a fost aleasă, notează eonline.com.

ADVERTISEMENT
Tags: