Life

Secretele din viața prințeselor arabe. De ce își părăsesc soții și fug de toate bogățiile în Europa

Prințesele arabe duc o viață de lux și opulență, dar tot găsesc motive pentru care aleg să fugă de lângă partenerii de viață. Care sunt motivele pe care le invocă.
14.08.2022 | 11:40
Secretele din viata printeselor arabe De ce isi parasesc sotii si fug de toate bogatiile in Europa
Prințesele arabe care au fugit de acasă. Ce motive au avut și ce secrete ascund. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți dezvăluie secretele din viața prințeselor arabe. De ce își părăsesc soții și fug de toate bogățiile în Europa, multe dintre ele dorindu-și să o ia de la capăt în alte părți ale lumii alături de copiii lor.

Prințesele arabe care au fugit de acasă. Ce motive au avut și ce secrete ascund

Multe dintre prințesele arabe aleg să plece de acasă, deși se bucură de medii înstărite. Unele dintre motivele invocate de acestea sunt strict legate de restricțiile severe la care sunt supuse după ce se căsătoresc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeile depind de tribul din care fac parte și nu au libertate în afara casei. Nu au acces la rețelele de socializare, în călătorii trebuie să fie mereu însoțite, nu pot munci sau studia sau li se impune ce facultate să urmeze.

Totodată, prințesele arabe nu aleg cu cine vor să se căsătorească și nu au voie să-și arate chipul. Un bărbat poate divorța foarte ușor, în timp ce pentru femeie este mult mai greu și trebuie să obțină o hotărâre judecătorească.

ADVERTISEMENT

Și acestea nu sunt singurele aspecte pentru care prințesele arabe aleg să fugă în Europa. În plus, nu au voie cu telefon mobil cu cameră foto dacă sunt studente. Campusul este înconjurat de un zid cu sârmă ghimpată și porțile sunt păzite.

Mai mult decât atât, studentele pot părăsi instituția numai dacă sunt tutorii lor sunt de acord, aceștia fiind anunţaţi printr-un mesaj odată ce ele pleacă. Totodată, pedepsele sunt drastice atunci când regulile sunt încălcate.

ADVERTISEMENT

Prințese arabe care au fugit în Europa

Prințesa Haya (48 de ani) este una dintre cele mai cunoscute personalități care a fugit de lângă partenerul de viață, împreună cu cei doi copii. A ajuns în Marea Britanie și a cerut azil politic în Germania.

Soția șeicului din Dubai, Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a plecat cu 39 de milioane de dolari, surse apropiate fiind de părere că decizia plecării a avut legătură cu secretele pe care le-a descoperit despre partener.

ADVERTISEMENT

„Cea mai vizibilă şi cunoscută publicului dintre cele şase soţii ale conducătorului Dubaiului, şeicul Mohammed bin Rshid al Maktoum. Ea a fost deseori văzută alături de soţul său la recepţii regionale şi internaţionale, întâmpinându-i pe demnitari şi având discursuri.

Toate aceste lucruri sunt neobişnuite pentru o soţie a unui lider din Golful Persic”, este de părere jurnalistul anglo-egiptean, Ola Salem, conform adevarul.ro.

O altă femeie care a captat atenția presei din întreaga lume este Latifa, una dintre fiicele șeicului Mohammed. Aceasta a fugit pe când avea numai 18 ani, dar a fost prinsă înainte de a se îmbarca pe un iacht francez.

În aceeași situație a fost și Shamsa, sora Prințesei Latifa. A crescut parțial în Marea Britanie și a primit o educație occidentală, iar din anul 2000, de când a încercat să fugă, nu a mai apărut absolut deloc în spațiul public.

Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, a fugit de acasă din cauza problemelor din familie. Regretata femeie de origine americană, care a murit în mai 2022, și-a acuzat soțul de abuz la adresa uneia dintre fiicele sale.

ADVERTISEMENT