Life

Secretele Ioanei Năstase. Cum reușește soția lui Ilie Năstase să atragă toate privirile

Ioana Năstase a fost mereu extrem de cochetă. Se mândrește cu silueta sa, dar și cu podoaba capilară. Soția fostului jucător de tenis a dezvăluit care sunt secretele sale.
27.01.2022 | 22:43
Secretele Ioanei Nastase Cum reuseste sotia lui Ilie Nastase sa atraga toate privirile
ADVERTISEMENT

Ioana Năstase reușește mereu să atragă toate privirile.

A recunoscut în trecut că este pasionată de accesorii și haine și este mereu gata să plătească bani grei pentru acestea.

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit cum reușește să fie mereu în formă.

Secretele Ioanei Năstase. Cum reușește soția lui Ilie Năstase să atragă toate privirile

Ioana Năstase a demonstrat mereu că are stil și gust. Aceasta este extrem de atentă la toate detaliile. Haine, accesorii, dar și coafură. Are un păr superb care iese mereu în evidență. Bruneta a dezvăluit că nu face nimic special, ba mai mult nici la coafor nu merge.

ADVERTISEMENT

Preferă să-și aranjeze singură părul. Nu folosește tratamente scumpe, dar are câteva trucuri. De mai bine de zece ani nu a schimbat marca de șampon. Nu-l vopsește foarte des și nu a folosit niciodată extensii.

În plus, Ioana Năstase a dezvăluit că pentru a avea un păr frumos este extrem de important să te odihnești și să nu te stresezi.

ADVERTISEMENT

“Sunt întrebată tot timpul ce fac să am părul așa. Mare lucru, nu. Eu am grijă de el, nu folosesc tratamente scumpe și nu merg la saloane.

Îl pieptăn doar atunci când îl spăl. Mă spăl cu același șampon de zece ani, pe care îl iau din Turcia, are multe vitamine. Îl spăl la trei zile, apoi mă clătesc cu apă foarte rece, pentru că asta îl revigorează și-i dă luciu.

ADVERTISEMENT

E important să-l tunzi. Cred că mai contează și gena. Sunt foarte relaxată poate și ăsta e un truc”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Ioana Năstase își prepară singură toate măștile de față pe care le folosește.

Ce cadou i-a făcut Ilie Năstase la început de an

Ilie Năstase își răsfață cum știe el mai bine soția. La începutul anului, acesta a decis să-i facă un cadou inedit. O vacanță în Dubai în care bruneta să se distreze alături de prietenele sale. Și asta pentru că, Ilie Năstase a decis să nu o însoțească.

ADVERTISEMENT

Soția fostului jucător de tenis a recunoscut că a fost extrem de uimită când a aflat despre surpriza pregătită de Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags: