News

Secretele lui Cristiano Ronaldo. Cum se menține la 35 de ani la cel mai înalt nivel

04.11.2020 | 12:44
Secretele lui Cristiano Ronaldo Cum se mentine la 35 de ani la cel mai inalt nivel
Secretele lui Cristiano Ronaldo. Cum se mentine la 35 de ani la cel mai inalt nivel
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e într-o formă incredibilă, chiar dacă a ajuns la 35 și de ani și pare că mai poate juca la un nivel înalt în următorii ani, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume și prin prisma stilul de viață extrem de sănătos pe care îl adoptă.

Cristiano Ronaldo a marcat 57 de goluri în cele 67 de partie jucate în tricoul campioanei Italiei, Juventus Torino și este unul dintre cei mai importanți marcatori din Europa și în acest sezon, atât la club, cât și la naționala Portugaliei, unde a depășit bariera de 100 de goluri, un record all time.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a revenit pe teren după ce a ratat duelul cu Messi din grupele UEFA Champions League, când Barcelona reușit prima victorie din istorie pe terenul ”Bătrânei Doamne”, iar catalanii au dominat copios meciul și puteau marca de mai multe ori, după cum a spus-o și Christian Vieri.

Secretele lui Cristiano Ronaldo au fost dezvăluite: se hrănește la interval de 3-4 ore și mănâncă extrem de puțin în timpul celor șase mese

Cristiano Ronaldo este extrem de strict atât pe teren, cât și în afara lui, iar ambiția și rigurozitatea sa l-au ajutat să fie într-o formă fizică și sportivă de invidiat, iar Daily Mail a dezvăluit programul incredibil al portughezului, care s-a transformat deja într-un veritabil stil de viață pentru starul lui Juventus Torino.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo se hrănește la fiecare 3-4 ore, de șase ori pe zi și mănâncă doar porții foarte mici în timpul acestor mese. Meniul portughezului poate fi un model de inspirație pentru orice sportiv, dar și pentru orice persoană care vrea să aibă un stil de viață sănătos.

Acest regim de viață strict a fost de ajutor portughezului în perioada pandemiei și l-a ajutat să revină pe teren cu o poftă de joc extraordinară și o stare fizică și psihică de excepție, Cristiano Ronaldo reușind să marcheze la numai trei minute de la revenirea pe gazon după infectarea cu coronavirus, în meciul de la Spezia, iar apoi a marcat și din penalty.

ADVERTISEMENT

Cum arată meniul lui Cristiano Ronaldo, care îl menține la un nivel extrem de înalt, deși are 35 de ani. Doarme câte 90 de minute, de cinci ori pe zi!

Meniul lui Cristiano Ronaldo nu este deloc extraterestru și poate fi conceput de oricine, fără prea mult efort. Principala masa a portughezului o constituie cerealele, fructele, salata și puiul, deci consumă în special carne albă.

La micul dejun, portughezul consumă fructe, pâine prăjită cu avocado, iaurt fără grăsime, precum și brânză sau șuncă. Nimic complicat până aici. Ceea ce urmează însă nu este respectat de unii dintre fotbaliști, mai ales dacă ne referim la jucătorii români. Cristiano Ronaldo nu bea nimic altceva în afară de apă! Doar apă, fără nicio excepție.

ADVERTISEMENT

Sucurile de orice fel sunt excluse din alimentația lui Cristiano Ronaldo! Pe lista alimentelor interzise în dieta portughezului, mai face parte carnea roșie și mâncarea congelată. În plus, Cristiano nu doarme opt ore consecutiv, ci doarme câte 90 de minute, a câte cinci sieste, totalizând șapte ore și jumătate de somn în fiecare zi.

ADVERTISEMENT