News

Secretele lui Mihai Constantinescu! Fosta soţie l-a prins în pat cu Anastasia Lazariuc

15.05.2019 | 08:29
Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc, împreună în 1990. Sursa foto: libertatea.ro

Mihai Constantinescu are o viață de poveste. Trecând de problemele de sănătate care îi pun viața în pericol, merită amintit trecutul de Don Juan pe care artistul îl are. Cântărețul a fost subiectul presei mondene de mai multe ori, iar una dintre poveștile cele mai cunoscute este cea pe care a avut-o cu Anastasia Lazariuc, soacra lui Ion Țiriac Junior.

Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc, mai mult decât o poveste pasageră

Fosta lui soție declarase în urmă cu ceva timp pentru revista Tango că l-a prins pe artist în pat cu Anastasia Lazariuc. Amantlâcul devoalat de Mihaela Constantinescu ar fi avut loc în anul 1990. Fosta nevastă a mers acasă la el, de la aeroport, fără să îi mai ceară să o ia spre casă. Aceasta a găsit-o pe Anastasia pe patul ei când a ajuns acasă.

Femeia a povestit că lângă Anastasia, în pat, era și Mihai, somnoros. Mai mult, aceasta a și salutat-o pe amanta lui Constantinescu ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Mihaela a mai spus că l-a văzut pe soțul ei extrem de fâstâcit, ca și cum era un elev prins cu tema copiată. Totodată, Mihaela a recunoscut că între fostul ei soț și Anastasia erau sentimente puternice, nu doar o noapte de amor.

Mihai Constantinescu a vorbit despre marele regret din viața sa
Mihai Constantinescu, în stare gravă la spital. Sursa foto: Facebook.com

Mihaela: ”Se îndrăgostise. A iubit-o mult”

”În acea zi s-a întâmplat ceea ce nu credeam să se întâmple vreodată. Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoșteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani.

El a adus-o în țară, i-a obținut cetățenia, a obținut casă pentru ea și copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu”, a declarat fosta soție pentru Tango. Femeia a mai spus că se bucură că Anastasia și Mihai au rupt relația pentru că el a devenit foarte sensibil și atașat de ea.