Life

Secretele Nicoletei Nucă, dezvăluite: “Copii? Cât mai târziu posibil”. Cum a fost cucerită de viitorul soț

Cântăreața Nicoleta Nucă a vorbit despre bărbatul alături de care, curând, va face o nuntă de vis, în Italia, dezvăluindu-și secretele de cuplu și planurile de viitor.
16.05.2022 | 18:07
Secretele Nicoletei Nuca dezvaluite Copii Cat mai tarziu posibil Cum a fost cucerita de viitorul sot
Nicoleta Nucă și Alex Ursache se pregătesc de nuntă, dar nu vor să audă, încă, de copii / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă cu Alex Ursache, un tânăr prins și el în lumea muzicii, ca toboșar. Până la ziua cea mare, eveniment care va avea loc în Italia, cu un număr cât mai mic de invitați, Nicoleta Nucă se bucură la maximum de viața de femeie logodită și de surprizele pe care bărbatul pe care îl iubește i le face.

De ce nu vrea Nicoleta Nucă să devină mamă. Ce spune despre relația cu logodnicul ei

În exclusivitate pentru FANATIK, Nicoleta Nucă a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Ursache, logodnicul ei. Iar una dintre amintirile pe care le ține la mare preț este momentul în care a fost cerută în căsătorie, anul trecut.

ADVERTISEMENT

”A fost o cerere în căsătorie foarte frumoasă, foarte romantică. Deși nu sunt cea mai romantică femeie din lume, a fost un moment de neuitat, în Istanbul, la apus, pe o barcă, ca la carte totul. Am spus da pentru că îl iubesc foarte mult”, ne-a mărturisit Nicoleta Nucă.

Talentata cântăreață spune că, până să accepte să devină soția toboșarului, a trecut suficient de mult timp pentru a se convinge că este bărbatul care îi trebuie. ”Ca să ajungem în acest punct, ca eu să îl iubesc, a muncit foarte mult.

ADVERTISEMENT

Și-a dat silința, mi-a demonstrat că este de încredere, că mă pot baza pe el oricând și în absolut orice situație, că mă susține. Și că mă iubește necondiționat, chiar dacă este puțin gelos. Dar este gelos într-o măsură sănătoasă, zic eu, nu am parte de situații neplăcute din această cauză”, ne-a mai dezvăluit Nicoleta Nucă.

Cum și-a dat seama Nicoleta Nucă că s-a îndrăgostit? ”Un moment de revelație”

Nicoleta Nucă și Alex Ursache formează un cuplu de patru ani deja, relația lor evoluând, discret, spre una care se va concretiza în nunta pe care o visează cântăreața. Între ei însă nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum se petrece în filmele americane, dar, atunci când Nicoleta Nucă și-a dat seama că îl iubește, a avut o adevărată revelație.

ADVERTISEMENT

”La vreo două, trei luni după ce am început relația mi-am dat seama că îl iubesc. Pur și simplu am mers într-acolo amândoi, s-a întâmplat foarte natural. Oarecum, m-am trezit într-o dimineață și mi-am dat seama că îl iubesc.

A fost un moment de revelație, un moment de epifanie pentru mine. Mi-am dat seama că îl iubesc și că el mă iubește, îmi și spusese deja asta. Nu i-am răspuns atunci, evitasem răspunsul, mă luase prin surprindere, a fost un moment awkward (incomod, ciudat, n. red.). Dar mi-am dat seama că este reciproc și i-am spus”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Nicoleta Nucă.

ADVERTISEMENT

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și, susține artista, cuplul lor este mai sudat ca niciodată pentru că au învățat să comunice așa cum trebuie să se întâmple într-o relație sănătoasă. ”Am crescut împreună în acești ani, ne completăm reciproc și am învățat să facem compromisuri acolo unde a fost cazul, să schimbăm atunci când a fost nevoie. Cred că asta și contează, comunicăm perfect”, ne-a mai spus Nicoleta Nucă.

Ce nu ar accepta, niciodată, cântăreața de la logodnicul ei

Nicoleta Nucă a vorbit pentru FANATIK și despre ceea ce nu ar putea trece cu vederea în relația pe care o are cu toboșarul Alex Ursache. ”Nu aș accepta să fiu trădată, în orice formă. De la înșelat, la altele, nu aș putea accepta trădarea…”, ne-a spus Nicoleta Nucă.

Cu toate acestea, cum nu se pune problema unor situații de genul în cuplul lor, Nicoleta Nucă ne-a dezvăluit și că relația pe care o are cu logodnicul ei a învățat-o să privească lucrurile… zen. Și să își accepte momentele dificile pe care le-a avut în trecut fără să mai aibă regrete.

”Au fost situații grele în trecut, în viața mea, dar am învățat să nu mai regret absolut nimic din ceea ce mi s-a întâmplat. Am învățat că absolut toate experiențele și că toți oamenii pe care îi întâlnim de-a lungul vieții sunt lecții din care avem de învățat”, mai spune cântăreața.

Nicoleta Nucă, sinceră când vine vorba de copii: “Suntem prea tineri”

Ajunsă la 28 de ani, Nicoleta Nucă nu se grăbește deloc să devină mamă. Ba chiar dimpotrivă, cântăreața vrea să amâne momentul cât mai mult cu putință, vrea să ”mai copilărească” o bună bucată de vreme.

”Îmi doresc liniște, comunicare și prietenie de la căsnicie. Să fim împliniți. Copii? Cât mai târziu posibil. La un moment dat, dar nu acum. Cred că poți avea și carieră, și copii, să fie echilibru, dar eu nu îmi doresc acum, nu sunt pregătită pentru acest pas.

Cred că suntem prea tineri ca spirit, suntem prea dornici să ne trăim viața și să ne bucurăm de noi doi, de viața din acest moment, de călătorii, ne nebunie, de efervescență. Copiii sunt o etapă care schimbă radical viața și trebuie să fii dispus să faci asta”, a mai spus, pentru FANATIK, Nicoleta Nucă.

ADVERTISEMENT