Life

Secretele nunții vedetei de la Antena! Ce gest a făcut exotica Nasrin? Galerie foto

Nasrin, exotica vedetă a Antenei Stars și Florin, iubitul și colegul ei, s-au căsătorit chiar în ziua de Sf. Maria, nașii celor doi fiind celebrul cuplu Cristi Borcea - Valentina Pelinel.
16.08.2021 | 12:07
Nasrin s-a casatorit Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După o poveste de dragoste care durează deja de șapte ani, afișată cu maximă discreție de fiecare dată, Nasrin Ameri, exotica prezență zâmbitoare de la Antena Stars și Florin, colegul ei de muncă, au decis să se căsătorească, ziua de 15 august fiind aleasă drept data evenimentului.

Nasrin și secretul căsniciei cu Florin

Petrecerea pe care Narin și soțul ei au pus-o la cale, în aer liber, a beneficiat de toate ingredientele unui eveniment de neuitat. Cei doi proaspăt însurăței au avut grijă ca invitații să fie distrați de un band celebru și un DJ, iar meniul nunții a fost unul fin: s-a început cu delicii italienești, iar apoi totul s-a desfășurat în genul unui barbeque party.

ADVERTISEMENT

Început la ora 16.00, evenimentul a debutat cu momentul în care Nasrin și Florin au spus marele ”DA”, moment aplaudat de toată lumea, iar apoi, spre surpriza tuturor, s-a aflat marele secret al nunții.

Mai exact, Nasrin și Florin au decis ca fiecare să își păstreze numele anterior, vedeta TV rămânând Ameri, așa cum o cunoaște toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nasrin și Valentina Pelinel, show de zile mari la nuntă

Nasrin, purtând o rochie de mireasă albă, fără umeri și scurtă, potrivită pentru a lua ochii tuturor și care îi punea în evidență formele perfecte, și nașa ei, Valentina Pelinel, într-o ținută care îi sublinia feminitatea, au dat tonul distracției.

Neobosite, cele două au dansat până după miezul nopții, atunci când s-a încheiat petrecerea, ”asistate” îndeaproape de partenerii lor de viață, Florin și nașul cuplului, Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

De altfel, la evenimentul au luat parte mai multe vedete și persoane publice, printre aceștia numărându-se colegii de pe micul ecran al exoticei Nasrin, dar și primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Nasrin și soțul ei, planuri pentru luna de miere

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Nasrin și soțul ei vor să se bucure de o lună de miere în Portugalia, situația îmbolnăvirilor cu coronavirus provocându-le însă mari bătăi de cap din cauza scenariilor în care se află țara din vestul Europei.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă nu vor ajunge, anul acesta, în luna de miere, planurile lor pot fi aplicate și anul viitor. Nu de altceva, dar în 2022, Nasrin și Florin au decis să se căsătorească religios și să pună la punct o nouă petrecere, una tradițională, pentru a marca respectivul eveniment.

Evident, cei doi, au aflat reporterii FANATIK, au discutat și despre moștenitori, amândoi dorindu-și copii a-și întregi famailia, mai ales că au și nași care le pot fi un exemplu în această direcție: Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Nasrin, una dintre cele mai senzuale prezentatoare TV

Discretă din fire, Nasrin a ajuns pe micile ecrane, ca prezentatoare TV, în urmă cu mai bine de opt ani, exotismul și frumusețea naturală cu care a fost înzestrată făcând-o o figură ușor de îndrăgit.

Prezentatoare a matinalului Antenei Stars, singura prezență constantă a televiziunii, Nasrin are forme de fotomodel pe care însă le afișează cu generozitate extrem de rar, contul ei de socializare fiind unul pe care, cu siguranță, alte vedete îl consideră mult prea cuminte.

Cu toate acestea, FANATIK a intrat în posesia unor fotografii care scot la lumină faptul că are forme de fotomodel, Nasrin având și acum, la 30 de ani, posibilitate de a profesa și în acest domeniu.

ADVERTISEMENT