ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Secretele românului Mario Camora, „căpitanul” campioanei CFR. Reportaj „de coração” la statuia lui Mihai Viteazul din Cluj cu cel mai longeviv jucător din Liga 1. Exclusiv

Autor: Silviu Ghering | 25.09.2020 | 10:42
Secretele românului Mario Camora, „căpitanul” campioanei CFR. Reportaj „de coração” la statuia lui Mihai Viteazul din Cluj cu cel mai longeviv jucător din Liga 1. Exclusiv
Secretele românului Mario Camora, „căpitanul” campioanei CFR. Reportaj „de coração” la statuia lui Mihai Viteazul din Cluj cu cel mai longeviv jucător din Liga 1

Mario Camora a avut o prestație excelentă în meciul lui CFR Cluj cu Djurgarden, care a consfințit calificarea campioanei României în play-off-ul Europa League după victoria cu 1-0 din Suedia.

ADVERTISEMENT

Căpitanul lui CFR Cluj a primit pe 24 august cetățenia română, așa că se poate spune că, la ora actuală, este unul dintre cei mai buni fundași… români! Cu siguranță numărul 1 în flancul stâng, așa că poate fi o soluție pentru barajul cu Islanda.

„Camora e cel mai bun fundaș român. Zic român, pentru că are cetățenia română, înseamnă că e român. La momentul ăsta, nu există fundaș stânga mai bun în România. Mirel Rădoi va decide dacă îl va convoca sau nu. Avem nevoie de jucătorii cei mai în formă acum, și Camora, în opinia mea, este unul dintre cei mai buni jucători români”, spune Vasile Miriuță, care i-a fost antrenor la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Cel mai longeviv jucător din Liga 1 și-a dezvăluit secretele în exclusivitate pentru revista FANATIK. Reportaj „de coração” la statuia lui Mihai Viteazul din Cluj cu românul Mario Camora, „căpitanul” campioanei CFR

Fotbalistul care a bătut toate recordurile la CFR Cluj (a debutat la echipa din Gruia pe 24 iulie 2011!) și-a deschis sufletul pentru revista FANATIK, în care poți savura un reportaj de excepție, realizat lângă „statua” lui Mihai Viteazul și pe marginea lacului „Simion Bărnuțiu” din Cluj. Un român între personalități din istoria românilor.

Drumul său de la un salariu lunar de… 50 de euro la unul de 20.000, cum a învățat limba română (fără profesor!), cum s-a adaptat la bucătăria românească, ce cărți a citit în limba română, cine i-a blocat oferta de la Steaua, ce părere are despre antrenorul Dan Petrescu (Mario este un tip curajos!) toate le poți afla numai din revista FANATIK 714!

ADVERTISEMENT

Cea mai bună revistă de sport din România te așteaptă acum la toate punctele de vânzare a presei, de la chioșcuri la… benzinării! Nu rata dezvăluiri incendiare, reportaje emoționante, interviuri cu cărțile pe masă, pe toate le poți găsi în noul număr al revistei FANATIK.

Ce exclusivități mai poți citi în numărul 714 a revistei FANATIK

  • Povestea vieții demne de un roman a bucovineanului Ștefan Voloșeniuc, „Abramovici din Cârlibaba”. Drumul de la salahor pe șantierele londoneze, la patron de firmă, milionar în lire sterline și salvatorul echipei de fotbal FC Romania, formația conaționalilor din capitala Angliei. Un „best-seller” în exclusivitate în revista FANATIK 714!
ADVERTISEMENT
coperta revista Fanatik 714
Revista FANATIK 714 este acum la toate chișcurile de difuzare a presei! Ia-o, citește-o, că nici nu știi ce pierzi!
  • Interviu la… înălțime, sub Tâmpa, cu „highlanderul” Gabi Tamaș! Află când va veni la Dinamo, pentru cine a ales, deocamdată pe U Cluj, care a fost „cel mai OK antrenor” sau ce notă ar da tinerei generații de fotbaliștyi la… șpriț, în exclusivitate din revista FANATIK 714!
  • „Dosarele X” de la Dinamo. „Gaura neagră” din „Groapă”. Vizibili, dar invizibili în același timp! Viitorul „câinilor” este din nou în ceață… Află din revista FANATIK 714 cine pune în pericol renașterea lui Dinamo!
  • „Frații Dedeman”, Dragoș și Adrian Pavăl, sunt la un pas să preia un nume de mare tradiție din fotbalul românesc. Află din revista FANATIK 714 la ce echipă „istorică” vor să bage bani cei mai bogați români!
  • Neymar i-a „sărit” pe „monștrii sacri” Messi și Ronaldo la bani! Află din revista FANATIK ce contract l-a adus în fruntea super-starurilor din fotbal, dar și lista celor mai „nebune” contracte din lumea sportului mondial!

Și sunt numai câteva subiecte din noul număr al revistei FANATIK… Nu uita: numărul 714 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Păstrează distanțarea socială, puneți masca de protecție pe față și ia-ți revista FANATIK! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!