Life

Secretele show-ului pe care Denise Rifai îl prezintă la Kanal D: „Eu nu sunt eu la 40 de întrebări, așa singură, cum mă vedeți”

Denise Rifai a dezvăluit secretele din spatele succesului emisiunii 40 de întrebări pe care o prezintă la Kanal D. Care sunt lucrurile de care ține cont când invită pe cineva în show?
31.07.2022 | 14:00
Secretele showului pe care Denise Rifai il prezinta la Kanal D Eu nu sunt eu la 40 de intrebari asa singura cum ma vedeti
Denise Rifai, prezentatoare la Kanal D. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denise Rifai și ale sale 40 de întrebări, adresate unor personalități importante din România, au început să împânzească internetul. Multe din pasajele interviurilor sale au devenit controversate sau motive de amuzament, în special pe Instagram și Tiktok. Cât de mult i-a schimbat viața acest show prezentatoarei de la Kanal D?

Denise Rifai, despre secretele emisiunii 40 de întrebări

Care sunt secretele din spatele realizării acestei emisiunii? Fosta prezentatoare de la Realitatea TV a oferit de curând un interviu în care a spus care sunt lucrurile pe care nu le va face niciodată în emisiunea sa. A dezvăluit o parte a întregului mecanism din spatele „40 de întrebări”.

ADVERTISEMENT

Rifai a vrut să sublinieze, ceea ce mulți deja bănuiam, că nu face întrebările singură, că nu e de capul ei în acest proiect. Ceea ce și-a dorit de la bun început cu această emisiune a fost să nu intre foarte tare cu bocancii în viețile invitaților.

A știut să jongleze printre subiecte. A avut curajul să pună acele întrebări de care se ferește toată lumea, dar într-un mod care să nu enerveze interlocutorul.

ADVERTISEMENT

„Nu e normal să intrăm cu picioarele în viața oamenilor”

Denise a mărturisit pentru ciao.ro că această emisiune a ajutat-o foarte mult. Prezentatoarea spune că simte că s-a maturizat. A început să îi vadă pe oamenii pe care i-a invitat cu alți ochi, în urma confesiunilor făcute de aceștia la Kanal D.

„Nu e normal să intrăm cu picioarele în viața oamenilor. Eu n-am intrat niciodată. De aceea, nimeni nu se enervează pentru că văd gingășia cu care lucrez fiecare poveste în parte.

ADVERTISEMENT

Iar întrebarea pe care eu o pun este fie din categoria întrebărilor pe care toată lumea o are în minte când văd o figură publică dar nu au curajul să o adreseze. Fie sunt întrebări de care avem nevoie ca să înțelegem trăsăturile lui, să-i înțelegem vulnerabilitățile, să-i înțelegem bucuriile, problemele”, a declarat Denise Rifai pentru Ciao.

„Eu m-am transformat într-un foarte atent psiholog. Eu nu sunt eu la 40 de întrebări, așa singură, cum mă vedeți. Eu am o echipă de femei minunate. O plajă de vârstă care îmbină mai multe categorii”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT