Life

Secretele soțului Roxanei Nemeș! Călin Hagima a mai fost căsătorit și, oficial, nu are nicio avere

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit civil, pe 17 septembrie 2021, după o relație de șase ani, în prezența rudelor apropiate și a câtorva prieteni.
21.09.2021 | 17:32
Secretele sotului Roxanei Nemes Calin Hagima a mai fost casatorit si oficial nu are nicio avere
Totul despre sotul frumoasei Roxana Nemes, Calin Hagima Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș și Călin Hagima se iubesc de șase ani, relația celor doi pornind în momentul în care s-a aflat că artista l-a părăsit pe impresarul ei de atunci, Radu Groza, despărțirea lor provocând, la vremea respectivă, un scandal mediatic de proporții.

Cine este, cu adevărat, soțul Roxanei Nemeș?

Călin Hagima, soțul frumoasei Roxana Nemeș, se cunoaște de ani buni cu artista, relația lor fiind, acum șase ani, în mijlocul unor speculații cât se poate de controversate prin presa mondenă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cuplat cu o altă domnișoară, Călin Hagima se vedea pe ascuns cu Roxana Nemeș, artista fiind, la rândul ei, implicată într-o relație cât se poate de serioasă cu fostul ei impresar, Radu Groza.

Cu toate acestea, pasiunea dintre Călin Hagima și Roxana Nemeș nu a ținut cont de ceea ce se întâmpla în relațiile paralele și, fără să țină seama de discuții, au decis să își oficializeze relația și să renunțe la partenerii lor de viață de până atunci.

ADVERTISEMENT

Culmea, Călin Hagima fusese căsătorit în trecut, cu Gabriela Alina – plecată între timp în Maroc- , cei doi depunând actele de divorț în 2012, separarea oficială având loc peste mai bine de un an. La acea vreme, proaspătul soț al Roxanei Nemeș era acuzat de infidelitate de fosta parteneră de viață.

Roxana Nemeș și Călin Hagima, pauză de un an în relație

Pornită ca o relație pasională, iubirea dintre Călin Hagima și Roxana Nemeș părea să fi ajuns la capăt după ce, în 2017, Roxana Nemeș anunța despărțirea lor, precizând că s-au separat în condiții decente și că vor rămâne prieteni.

ADVERTISEMENT

După despărțirea lor, Călin Hagima a apărut însă în compania unei instructoare de fitness celebre, Cori Grămescu, lucru care, pare-se, nu a fost tocmai pe placul Roxanei Nemeș. Doar că, din fericire pentru ei, la un an după separare, s-au revăzut, iar focul pasiunii a reaprins flacăra iubirii, cei doi rămânând împreună și căsătorindu-se.

Călin Hagima țintea un post de senator la alegerile din 2020

Călin Hagima a fost, de-a lungul timpului, implicat și în bătăliile politice din România, soțul Roxanei Nemeș țintind chiar și un post de senator, demnitate pentru care a candidat în anul 2020, sub stindardul Partidului Ecologist Român. Evident, succesul lui în lumea politică s-a oprit la procentul de 1,09, atât cât au reușit să strângă ecologiștii la alegerile generale din noiembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cum a candidat la un post de senator, Călin Hagima a depus o declarație de avere care, suspect, relevă că nu ar avea absolut nicio avere, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, a fost catalogat ca fiind om de afaceri înstărit.

Astfel, actele oficiale depuse conform legii înainte de candidatură și înregistrate de Agenția Electorală indică că soțul Roxanei Nemeș, Călin Hagima, nu are nicio proprietate imobiliară, niciun cont bancar notabil, acțiuni sau părți sociale într-o firmă, el fiind însă director general al unei companii, plătit cu o sumă ridicol de mică, 5.100 de lei într-un an.

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit

Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021, după șase ani de relație. Cei doi au avut alături doar rudele și câțiva prieteni apropiați, Roxana Nemeș anunțând că își dorește și un copil în compania soțului ei.

Roxana Nemeș, la cununia civilă,a făcut senzație cu ținuta abordată, frumoasa cântăreață punându-și în evidență formele perfecte într-o rochie scurtă, din tafta, care a atras atenția tuturor și a fost îndelung gustată de admiratorii ei.

“Ne-am dorit foarte mult să facem (n.r. cununia civilă) în familie și cu prietenii noștri cei mai apropiați. Ne-am dorit să fie în intimitatea noastră. Lucrurile astea sunt ale noastre, bucuriile noastre, familia noastră și mi-aș dori să rămână pentru noi. Îmi doresc să arăt momentele mele cele mai frumoase oamenilor care mă iubesc, dar nu prea mult”, spunea Roxana Nemeș, după cununia cu Călin Hagima, la televizor.

ADVERTISEMENT
Tags: