Life

Secretele telefoanelor Android. Cum să găsești mai repede o aplicație

Trucurile pentru telefoanele Android care te ajută să găsești mai repede aplicația pe care vrei să o folosești. Nu vei mai pierde timpul.
01.02.2023 | 16:53
Secretele telefoanelor Android Cum sa gasesti mai repede o aplicatie
Trucurile care te ajută să găsești mai repede aplicațiile pe Android. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Dacă ai un telefon Android și mereu te chinui să găsești aplicațiile de care ai nevoie, următoarele trucuri îți vor fi cu siguranță de mare ajutor.

Trucurile pentru Android care te ajută să accesezi mai repede aplicațiile dorite

Într-o lume a tehnologiei, există o aplicație destinată aproape pentru orice, iar în aceste condiții, uneori poate fi greu să o găsești pe cea care ai nevoie. Din fericire, dacă ai un telefon cu sistem de operare Android, există câteva secrete care te vor salva în caz de urgență sau îți vor salva timp.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai simple căi să accesezi o aplicație este să te folosești de Asistentul Google. Pur și simplu spune „Hei, Google deschide” și apoi numele aplicației dorite.

Totodată, ca să nu mai stai să le cauți, poți să-ți muți cel mai des utilizate aplicații pe ecranul de start al telefonului tău. Metoda e simplă: trage pictograma și mut-o în locul dorit.

ADVERTISEMENT

Totodată, fișierele pot fi de mare ajutor în astfel de situații. Creează foldere pentru fiecare categorie importantă și grupează acolo aplicațiile.

Secretele care te ajută să-ți folosești mai ușor telefonul Android

Dacă ți se pare prea greu sau nu-ți dorești să folosești niciunul din trucurile menționate anterior, mai există și alte opțiuni la îndemână pentru a găsi mai repede o aplicație.

ADVERTISEMENT

Google Play nu te ajută doar să instalezi ceva, ci și să găsești. Mergi în magazinul virtual și scrie numele aplicației dorite. Există riscul chiar să o fi șters din greșeală, iar așa îți va fi cel mai ușor să afli.

În plus, în acest mod vei descoperi și dacă aplicația favorită are nevoie de actualizări ca să meargă mai bine și să te poți bucura din plin de ea.

ADVERTISEMENT

Ori, în cazul cauți o anumită aplicație tocmai pentru că știi că nu o utilizezi prea des și ocupă degeaba spațiul de stocare al dispozitivului, te poți folosi de Google Play pentru a o șterge.

ADVERTISEMENT