Secretele ZAŢULUI de CAFEA

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 08:41
Secretele ZAŢULUI de CAFEA

Descoperă noi utilizări ale zaţului de cafea şi cum să îl întrebuinţezi pentru a face minuni în casă!

Adaugă-l în pămîntul de la flori

Puteţi folosi zaţul de la cafea pe post de îngrăşămînt. Nu arunca zaţul care ţi-a rămas în ceaşcă, adaugă-l la pămîntul de la flori.

Alungă melcii din grădină

Dacă aveţi probleme cu melcii care v-au invadat grădina, nu ezitaţi, presăraţi zaţul de la cafea prin gradină şi aceştia nu vă vor mai deranja.

Alungă insectele din casă

Presăraţi zaţul de la cafea prin orice zonă a casei, în special unde aţi observat că au apărut diverse insecte. Acesta le va alunga cu siguranţă!

Pisicile şi cafeaua nu se împacă

Aveţi probleme cu pisicile vecinilor? Radeţi cîteva coji de portocale şi amestecaţi-le cu zaţul de la cafea. Presăraţi prin curte acest amestec şi pisicile nu se vor mai apropia, scrie monitorulexpres.ro.

Stimulator pentru creşterea morcovilor

Pentru a da un plus de volum şi sănătate morcovilor, amestecaţi seminţele lor cu zaţul uscat de la cafea. Plantati apoi aceste seminţe şi veţi avea morcovi uimitori.

Elimină mirosul de ţigări

În cazul în care nu v-ati lăsat de fumat, cel puţin puteţi scuti pe alţii să vă inhaleze neplăcutul miros care rămîne după acest obicei nociv. Goliţi scrumiera şi umpleti-o cu zaţul de la cafea. Zaţul va atrage tot mirosul neplăcut ce a rămas în atmosferă.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×