Life

Secretul Andreei Bălan, dezvăluit din greșeală, în clip! Ce a făcut vedeta cu iubitul ei, Tiberiu Argint

Andreea Bălan pare să fie mai fericită ca niciodată în brațele lui Tiberiu Argint, bărbatul cu care se iubește de mai bine de un an, motiv pentru care nu se mai feresc să își expună public relația.
26.07.2021 | 13:19
Secretul Andreei Balan dezvaluit din greseala in clip Ce a facut vedeta cu iubitul ei Tiberiu Argint
Andreea Balan nu mai poate sta departe de TIberiu Arginit nici la filmari, cei doi ascunzandu-se ”la vedere” Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cea mai nouă piesă a Andreei Bălan a fost lansată cu tot cu videoclipul aferent, frumoasa cântăreață filmându-și în Grecia, dar și în Mamaia imaginile pentru melodia de vară pe care a făcut-o publică în această dimineață.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, filmări fierbinți în Grecia

Și, ca de fiecare dată, Andreea Bălan a lansat o piesă cât se poate de sugestivă cu privire la momentele prin care trece din punct de vedere emoțional, cântăreața recunoscând, practic, că sufletul ei trece printr-un anotimp al verii datorită lui Tiberiu Argint, bărbatul cu care are, deja, un an de relație.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, spun martori la filmările realizate în Grecia, Andreea Bălan și-a dorit, practic, să apară și Tiberiu Argint în videoclip, parcă pentru a arăta, și mai mult dacă este posibil, că sentimentele pe care le are pentru el sunt autentice.

Andreea Bălan, în brațele lui Tiberiu Argint

Filmat în Grecia, alături de amicii pe care i-au avut în vacanță, videoclipul în care apare Andreea Bălan a fost realizat mai mult din joacă. Filmat în cea mai mare parte de un amic de-al vedetei de pe una dintre bărcile pe care le-au închiriat, videoclipul nu beneficia inițial și de imaginea lui Tiberiu Argint.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după negocieri serioase între cei doi îndrăgostiți, Andreea Bălan, susțin sursele FANATIK, a reușit să îl convingă pe Tiberiu Argint să apară și el.

Andreea Balan si Tiberiu Argint
Andreea Balan si Tiberiu Argint apar impreuna in cel mai recent videoclip al artistei Sursa foto: Captura Youtube

E adevărat, s-a făcut un compromis, Tiberiu Argint apărând în cadre puțin, cu casca pe cap, atunci când Andreea Bălan și cu el călăreau o motocicletă pe drumurile pustii din Grecia, locul în care și-au petrecut vacanța romantică și unde cântăreața și-a serbat ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan: ”Vara asta ne îndrăgostim”

Andreea Bălan a anunțat noul videoclip, lansat în această dimineață, cu o declarație făcută pe conturile ei de socializare.

”Dragilor, vara asta Ne Îndrăgostim! Am lansat o piesă fresh, de vară, care te cheamă la vacanțe, plaje și mult soare! Videoclipul este filmat atât în Grecia, cât și în România”, a notat Andreea Bălan pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, se pare că Andreea Bălan nu se va bucura prea mult de ”vacanța de vară”, artista având de susținut un mic turneu la malul mării, ea fiind invitată să cânte, cel puțin în următoarele câteva săptămâni, pe scenele din sudul litoralului românesc.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint locuiesc separat

Deși se iubesc de mai bine de un an deja, Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu au făcut încă pasul de a se muta împreună sau să își facă promisiuni cu privire la viitorul relației sau oficializarea acesteia.

Motivele, susțin sursele FANATIK, sunt legate de mai mulți factori. Astfel, în primul rând, Andreea Bălan are două fetițe, încă mici, alături de George Burcea și, sub nicio formă nu vrea să le provoace confuzie mutându-se alături de iubitul ei.

În al doilea rând, susțin sursele noastre, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să mai aștepte până în momentul în care se vor logodi pentru că, încă, artista este în mijlocul unui divorț care pare dificil, viitorul fost soț al vedetei, George Burcea, dorindu-și o altă negociere pentru despărțirea lor.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț pe termen lung

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la sfârșitul anului 2019, iar divorțul lor, pornit în 2020 este, încă, în mijlocul procesului, cei doi urmând să fie separați, legalîn cel mai bun caz, la sfârșitul acestui an.

Cum diferendele lor sunt multe, mai ales în ceea ce privește custodia celor doi copii pe care îi au, George Burcea și Andreea Bălan prelungesc divorțul. Iar asta înseamnă, în fapt, o cheltuială serioasă pentru George Burcea care, într-un final, va fi totuși nevoit să plătească pensia alimentară ale celor două fetițe pe care le au împreună.

Iar dacă pensia alimentară va fi stabilită de judecători la un minimum de 900 de lei, lunar, având în vedere că legea prevede, explicit, că obligația de întreținere trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, adică de la depunerea actelor de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan, actualul iubit al Vivianei Sposub va avea de plătit o sumă impresionantă.

ADVERTISEMENT