Life

Secretul Andreei Esca. Cum a scăpat prezentatoarea de kilogramele în plus

Andreea Esca are mereu grijă să fie în formă și să aibă o siluetă de invidiat. Recent a slăbit 6 kilograme.
26.08.2021 | 21:54
Secretul Andreei Esca Cum a scapat prezentatoarea de kilogramele in plus
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a fost mereu una dintre cele mai stilate prezentatoare și a impresionat prin ținutele sale diferite, dar elegante. Prezentatoarea a dezvăluit că are grijă și de silueta ei, recent reușind să dea jos șase kilograme.

Înainte de a alege un regim, vedeta a apelat la o nutriționistă pe care o cunoștea fiica sa. Apoi, a făcut o vizită și la un medic.

ADVERTISEMENT

În prezent Andreea Esca are 58 de kilograme, dar vrea să ajungă la 57.

Secretul Andreei Esca. Cum a scăpat prezentatoarea de kilogramele în plus

Pentru a putea da jos kilogramele în plus, Andreea Esca a apelat la ajutor specializat. A făcut o vizită la nutriționist, apoi la un medic.

“Eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc”, a dezvăluit prezentatoarea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut câteva analize medicul i-a prescris un regim pe placul ei. Vedeta spune că secretul este să înveți cum trebuie combinate alimentele și să ai voință.

“Nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți. Pentru că sunt gustoase, vrei să mănânci carne cu cartofi.

ADVERTISEMENT

Nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar, dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame”, asta e tot, a mai spus Andreea Esca.

Andreea Esca a renunțat la dulciuri

Prezentatoarea a dezvăluit faptul că în acea perioadă nu a consumat zahăr și nu a mâncat dulciuri. De asemenea a redus și cantitatea de pâine. Mânca o singură felie mică de pâine de secară.

ADVERTISEMENT

“Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din păcate, însă, nu vă pot da rețeta. Și atunci vă doresc să o găsiți. Să știți că, dacă o veți face, dacă veți trăi lucruri care vă fac fericite, se va vedea”, a mai spus prezentatoarea.

În plus exercițiile fizice nu pot lipsi din program.

“Bonus, să faceți un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: