News

Secretul ce îi permite Annei Lesko să arate senzaţional!

Anna Lesko este mamica unui baietel in varsta de sapte luni, insa corpul ei nu tradeaza ca ar fi fost vreodata insarcinata. Cantareata arata demential iar noi i-am aflat regimul, detaliat. Si, cine...
08.11.2014 | 08:59
Secretul ce ii permite Annei Lesko sa arate senzational

Anna Lesko este mamica unui baietel in varsta de sapte luni, insa corpul ei nu tradeaza ca ar fi fost vreodata insarcinata. Cantareata arata demential iar noi i-am aflat regimul, detaliat. Si, cine credea ca nu face sacrificii, ei bine, nu e deloc asa!

Anna Lesko a fost dintotdeauna o femeie frumoasa, insa maternitatea a facut-o mai sexy ca oricand. Basarabeanca are un corp de invidiat si ai putea jura ca nu a fost niciodata insarcinata, asta desi au trecut doar sapte luni de cand l-a adus pe lume pe primul ei fiu.

Barbatii o sorb din priviri, cu atat mai mult cu cat solista isi face aparitia la toate evenimentele costumata sumar, punandu-si in valoare atat decolteul generos, cat si picioarele, si chiar fundul, gratie unor fustite de-o palma. Si, desi toata lumea o invidiaza pentru trupul aproape perfect, Lesko sustine ca nu e deloc greu sa ai o silueta de invidiat, asta daca depui putin efort si ai macar un gram de vointa. Solista se mentine in forma cu ajutorul unui regim de viata sanatos, iar noi am aflat exact ce mananca pentru a arata atat de bine, chiar de la ea:

“Paine nu mananc de foarte multi ani, doar daca poftesc ceva ce merge cu putina painica si asta e deosebita, gen frantuzeasca. Mananc orice, dar incerc sa nu amestec. Mananc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mananc foarte multe chestii bogate in toate cele si ciorbe. Mai putin prajeala si foarte mult peste. Asta nu se numeste regim, e un mod de viata sanatos. Dulciurile nu prea-mi plac si asta cred ca este un plus pentru mine. N-am tinut in viata mea regim, trebuie sa recunosc. Si mananc fasole verde, mazare, naut, linte”, a declarat Anna Lesko, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.Nu e prietena buna cu sportul

Orice regim de viata sanatos trebuie sa includa si putrin sport, insa Anna recunoaste ca nu prea merge la sala. Totusi, nu trece zi fara sa faca miscare, caci “alearga” toata ziua prin casa dupa fiul sau, micutul Adam, in varsta de sapte luni. In plus, cantareata danseaza aproape non-stop in timpul concertelor, asa ca putem spune ca depune suficient efort si ca nu mai are nevoie sa treaca si pe la sala de sport.

Acum, Anna Lesko este chiar mai sexy decat inainte de a deveni mama
Acum, Anna Lesko este chiar mai sexy decat inainte de a deveni mama

Are concerte pe banda rulanta

S-a lansat in muzica la inceputul anilor 2000 si nu are de gand sa renunte la scena prea curand, solista reluandu-si spectacolele la scurt timp dupa nastere. Anna este printre cele mai dorite soliste de la noi, iar organizatorii de concerte nu o ocolesc, Lesko avand cam trei contracte pe saptamana. De curand, basarabeanca a lansat piesa “Foc si scrum” care se bucura de un real succes.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!