Life

Secretul căsniciei dintre Elena Merișoreanu și soțul ei, Viorel Croitoru. Cum se înțeleg cei doi după 50 de ani împreună

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea artistică. Sunt împreună de 50 de ani și în continuare se înțeleg de minune.
05.12.2022 | 15:53
Secretul casniciei dintre Elena Merisoreanu si sotul ei Viorel Croitoru Cum se inteleg cei doi dupa 50 de ani impreuna
Secretul relației de 50 de ani dintre Elena Merișoreanu și soțul ei, Viorel Croitoru. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru au împreună două fete, pe Elena și pe Raluca. De asemenea, amândoi se pot lăuda cu o carieră de succes.

Cum au reușit Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru să fie împreună 50 de ani

În timp ce Elena Merișoreanu este o cântăreață extrem de apreciată, soțul ei, este colonel în Armată.

ADVERTISEMENT

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cum au reușit cei doi să fie împreună 50 de ani, dar și care este secretul unui mariaj atât de longeviv.

Chiar Elena Merișoreanu a spus că în fiecare căsnicie există probleme. Inclusiv între ea și Viorel Croitoru au fost momente de genul. Cântăreața a fost înșelată, a vrut să divorțeze, însă a ținut cont de ce i-a spus mama sa.

ADVERTISEMENT

Femeia i-a dat atunci o replică care i-a rămas în minte toată viața și se pare că din cauza acestor vorbe, cei doi au reușit să meagră și împreună, mai departe.

Mai exact, mama artistei i-a spus că cel mai simplu lucru pe care îl parte face este să destrame ceva, în timp ce construcția este cea mai dificilă parte.

ADVERTISEMENT

”Cine spune că n-a avut probleme în căsătorie, minte! Eu și soțul meu avem o relație frumoasă, dar au fost și probleme. M-a înșelat și m-am gândit la divorț.

Atunci a intervenit mama care mi-a spus câteva vorbe pe care le țin minte și astăzi: «Să destrami este foarte ușor, să construiești e dificil»”, mărturisea artista în urmă cu ceva timp, la o emisiune tv.

ADVERTISEMENT

Cum au depășit cei doi acest impas? După acel moment, Viorel Croitoru a rămas același om bun și de asemenea, și-a centrat atenția și pe fiicele sale.

Elena Merișoreanu, sfat pentru femeile căsătorite

Tocmai din acest motiv, Elena Merișoreanu crede în a doua șansă. Artista susține că singurul motiv pentru care o femeie ar trebui să renunțe la un bărbat este violența și nimic altceva, iar aceste lucruri au ghidat-o și pe ea.

”Un singur sfat le dau femeilor, lăsați-l doar dacă vă bate, dacă nu aduce bani acasă şi nu-și vede de familie şi de copii, în clipa aia îl lași fără regrete. Altfel… te mai gândești!”, mai spunea artista.

Elena Merișoreanu spune că relația ei cu Viorel Croitoru a funcționat atât de mult pentru că a avut și bune, dar și rele, însă de fiecare dată, artista a știut cum să cântărească lucrurile.

A avut mare noroc cu sfaturile venite din partea mamei sale și de asemenea, s-a gândit mereu și la copiii ei.

Într-un final însă, cântăreața susține că a ales bine și că dacă ar da timpul înapoi, tot pe Viorel Croitoru l-ar vrea lângă ea.

ADVERTISEMENT