Life

Secretul căsniciei lui Wilmark. Dansatorul este cu soția lui de 20 de ani: „Suntem petrecăreți”

Ce reguli respectă cu sfințenie Wilmark și soția lui pentru o relație de success. Cei doi sunt împreună de 20 de ani și au dezvăluit care este secretul unei căsnicii longevive.
01.04.2022 | 13:45
Secretul casniciei lui Wilmark Dansatorul este cu sotia lui de 20 de ani Suntem petrecareti
Secretul căsniciei lui Wilmark. Dansatorul este cu soția lui de 20 de ani. Foto: Colaj Fanatik / Facebook - Salsa Week România
ADVERTISEMENT

Wilmark și soția lui sunt împreună de 20 de ani și au dezvăluit care sunt secretele unei căsnicii fericite. Aceștia nu se culcă niciodată supărați, iar iertarea este o parte foarte importantă a oricărei relații de succes, cred ei.

Secretul căsniciei lui Wilmark. Este cu Ioana de 20 de ani

Ioana a dezvăluit că încă de la începutul relației pentru ei doi au existat niște reguli pe care au decis că este necesar să le respecte.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pentru unele dintre ele a fost nevoie de ani pentru a ajunge la un numitor comun, soția lui Wilmark a povestit că este foarte important să existe comunicare.

Aceasta a explicat în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV că era singura din casă care ridica tonul vocii, lucru care nu era agreat de Wilmark.

ADVERTISEMENT

În câțiva ani a înțeles că nu este nevoie de acest lucru și acum au un alt mecanism de a lucra cu conflictele, anume stabilesc când să discute despre lucrurile care îi deranjează dar după ce s-au calmat.

„Ne-am pus anumite reguli. Eram singura ca țipam în casă, imi spunea ‘Iar Ești isterică?’ În câțiva ani am învățăm. Cel care e nervos, se calmează. Discutăm. Nu discutăm la nervi, la masă nu discutăm despre business”, a spus Ioana.

ADVERTISEMENT

De asemenea, soția lui Wilmark a dezvăluit că un aspect foarte important pentru o relație este ca cei doi parteneri nu meargă la culcare supărați unul pe altul.

„Nu ne culcăm supărați unul pe celălalt. Chiar dacă sunt supărată, îl iau în brațe, ne spunem noapte bună. Regulă: nu trebuie să plece niciunul din patul conjugal”, a mai spus Ioana.

ADVERTISEMENT

Ce alte reguli mai respectă cuplul

Cei doi îndrăgostiți au mărturisit că un lucru foarte bun pentru relația lor este să meargă la petreceri și la festivaluri. De altfel, la unele dintre ele participă inclusiv cei doi copii ai lor. Un alt lucru important pentru Wilmark și Ioana este masa în familie.

Cum a păcălit-o Wilmark pe soția lui de 1 aprilie: „Așteptăm al treilea copil”

Dansatorul nu s-a putut abține să nu facă o glumă de 1 aprilie pe seama soției sale și a precizat că ei așteaptă al treilea copil, spre surprinderea partenerei sale, care a negat imediat aceste afirmații.

„Am venit să vă facem un anunț. O să avem un al treilea copil. E glumă de 1 aprilie”, a spus dansatorul.

ADVERTISEMENT
Tags: