Sport

Secretul celor trei hat-trick-uri ale lui Erling Haaland! “Tunetul Nordului”, pregătit să lovească în Manchester City – FC Copenhaga

Erling Haaland e în mare formă la Manchester City, după cel de-al treilea hat-trick al sezonului. Norvegianul a dezvăluit secretul înaintea meciului cu FC Copenhaga.
05.10.2022 | 14:59
Secretul celor trei hattrickuri ale lui Erling Haaland Tunetul Nordului pregatit sa loveasca in Manchester City  FC Copenhaga
Cum a ajuns Erling Haaland să marcheze trei hat-trick-uri în startul sezonului (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Transferat în vară de Manchester City, Erling Haaland are campionatul Angliei la picioare, după trei hat-trick-uri în opt meciuri din Premier League. Nici în Liga Campionilor nu stă rău, unde are trei goluri în două partide, iar meciul cu FC Copenhaga este şansa unui nou show pentru “Tunetul Nordului”.

Care este secretul din spatele celor trei hat-trick-uri ale lui Erling Haaland: “Cred că pune ceva special”

După tripla din Manchester City – Manchester United 6-3, Erling Haaland a dezvăluit secretul din spatele celor trei hat-trick-uri reuşite pe “Etihad”, în actualul sezon din Premier League. În seara de dinaintea fiecărui meci, Alfie Haaland, tatăl fotbalistului, i-a preparat lasagna.

ADVERTISEMENT

“Tatăl meu mi-a gătit lasagna înainte de fiecare meci jucat acasă, în care am marcat câte trei goluri. Cred că pune ceva special”, a dezvăluit Erling Haaland, care are deja 17 goluri marcate în cele 11 meciuri jucate pentru Manchester City.

Miercuri, de la ora 22:00, se va juca, pe “Etihad”, meciul dintre Manchester City şi FC Copenhaga, în etapa a 3-a din Grupa G a Ligii Campionilor. Erling Haaland are o dublă în victoria cu Sevilla, scor 4-0, şi a marcat golul victoriei cu Borussia Dortmund, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Golurile marcate de Erling Haaland în sezonul 2022-2023

  • West Ham – Manchester City 0-2 (2 goluri / Premier League)
  • Newcastle – Manchester City 3-3 (1 gol / Premier League)
  • Manchester City – Crystal Palace 4-2 (3 goluri / Premier League)
  • Manchester City – Nottingham 6-0 (3 goluri / Premier League)
  • Aston Villa – Manchester City 1-1 (1 gol / Premier League)
  • Sevilla – Manchester City 0-4 (2 goluri / Liga Campionilor)
  • Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 (1 gol / Liga Campionilor)
  • Wolverhampton – Manchester City 0-3 (1 gol / Premier League)
  • Manchester City – Manchester United 6-3 (3 goluri / Premier League)

Erling Haaland are 26 de goluri în Liga Campionilor, dar a înscris un singur hat-trick

Erling Haaland este creditat de mulţi ca jucătorul care poate să doboare recordul lui Cristiano Ronaldo, care a marcat 140 de goluri în cele 183 de meciuri jucate în Liga Campionilor. Până în prezent, “Tunetul Nordului” a înscris 26 de goluri în 21 de partide.

ADVERTISEMENT

Norvegianul a debutat perfect în Liga Campionilor, pe 17 septembrie 2019, în RB Salzburg – Genk 6-2, când a marcat un hat-trick. Acela a şi rămas singurul al norvegianului în Champions League, însă are toate şansele să reuşească din nou performanţa în actualul sezon.

Cu 26 de goluri marcate în Liga Campionilor, Erling Haaland este la egalitate cu Mario Gomez şi Edin Dzeko. Cu o reuşită în poarta lui FC Copenhaga, atacantul de 22 de ani i-ar egala pe Rivaldo şi pe Luis Suarez, ambii cu câte 27 de goluri.

ADVERTISEMENT

Pep Guardiola l-a convins pe Erling Haaland să semneze cu Manchester City

Până să ajungă la Manchester City, Erling Haaland a fost intens curtat de marile cluburi ale Europei. Recent, în numărul din luna octombrie al revistei FourFourTwo, starul campioanei Angliei a dezvăluit că Pep Guaradiola a fost cel care l-a convins să semneze contractul.

“Cu City a fost totul corect, a fost ceva încă din start. Îmi place foarte mult clubul. Cunosc foarte multe lucruri din perioada când tatăl meu a jucat aici. De asemenea, la fel de important, îmi place cum joacă echipa de când Pep Guardiola a venit aici. Din aceste puncte de vedere, Manchester City a fost mereu un club aflat în atenţia mea.

Da, au fost mai multe echipe interesate de mine. Au fost multe speculaţii şi zvonuri, iar ca fotbalist trebuie să trăieşti cu aşa ceva. Au fost multe discuţii, dar nu puteam eu să controlez asta.

Mi-ar fi explodat capul dacă m-aş fi gândit la toate aceste zvonuri, iar acest lucru nu m-ar fi ajutat pe teren. Acolo trebuie să fiu la cel mai bun nivel. Ca să fac asta, este obligatoriu să fiu relaxat”, a spus Erling Haaland.

ADVERTISEMENT