ADVERTISEMENT
Life

Secretul Cristinei Șișcanu, dezvăluit. Cum a reușit soția lui Mădălin Ionescu să scape de kilogramele în plus

Autor: Claudiu Ilie | 16.03.2021 | 19:04
Secretul Cristinei Șișcanu, dezvăluit. Cum a reușit soția lui Mădălin Ionescu să scape de kilogramele în plus
Fosta concurentă Bravo, ai stil a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă. Sursa foto: Colaj Fanatik

Este una dintre cele mai îndrăgite figuri ale showbizului autohton, are un soț care o adoră, o fetiță superbă și, în ciuda celor 37 de ani pe care îi va împlini peste câteva luni, poate câștiga orice concurs de frumusețe.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar oricât de grea ar fi fost lupta cu kilogramele în plus, Cristina Șișcanu a câștigat-o de fiecare dată. Cum? Ei bine, aflăm chiar de la ea.

De o săptămână am început un plan alimentar conceput”, a mărturisit soția lui Mădălin Ionescu în debutul mesajului publicat recent în mediul online, dând apoi toate detaliile cu privire la acest regim.

ADVERTISEMENT

Dieta Cristinei Șișcanu. Cum reușește să se mențină în formă

Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase.

Am mai ținut un regim conceput înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit cinci kilograme în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, le-a transmis Cristina Șișcanu fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Părerile au fost, însă, împărțite. În timp ce unii au apreciat felul în care arată, alții nu s-au sfiit să-i spună că a slăbit suficient, sfătuind-o, totodată, să se oprească.

Nu știu dacă ar mai fi cazul să slăbești, ești foarte bine așa cum ești…chiar”, „Îmi place!!Dar tu decizi!”, „Cred că nu mai e cazul să slăbești, ai o față obosită, mai frumoasă erai înainte”, sau „Ține-o tot așa”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Și dacă ai slăbit de ce te-ai pus iar să mănânci aiurea? Fluctuațiile în greutate dăunează grav sănătății.

Fă sport și mănâncă sănătos…Ce e o mare filozofie? Oricum, cred că este suficient cât ai slăbit…Menține această greutate…vei ajunge în cealaltă extremă!”, i-a mai scris o admiratoare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!