Life

Secretul Cristinei Șișcanu, dezvăluit. Cum a reușit soția lui Mădălin Ionescu să scape de kilogramele în plus

16.03.2021 | 19:04
Secretul Cristinei Siscanu dezvaluit Cum a reusit sotia lui Madalin Ionescu sa scape de kilogramele in plus
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai îndrăgite figuri ale showbizului autohton, are un soț care o adoră, o fetiță superbă și, în ciuda celor 37 de ani pe care îi va împlini peste câteva luni, poate câștiga orice concurs de frumusețe.

Nu de alta, dar oricât de grea ar fi fost lupta cu kilogramele în plus, Cristina Șișcanu a câștigat-o de fiecare dată. Cum? Ei bine, aflăm chiar de la ea.

ADVERTISEMENT

De o săptămână am început un plan alimentar conceput”, a mărturisit soția lui Mădălin Ionescu în debutul mesajului publicat recent în mediul online, dând apoi toate detaliile cu privire la acest regim.

Dieta Cristinei Șișcanu. Cum reușește să se mențină în formă

Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care mă va ajuta să scap de kilogramele neprietenoase.

ADVERTISEMENT

Am mai ținut un regim conceput înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit cinci kilograme în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, le-a transmis Cristina Șișcanu fanilor săi.

Părerile au fost, însă, împărțite. În timp ce unii au apreciat felul în care arată, alții nu s-au sfiit să-i spună că a slăbit suficient, sfătuind-o, totodată, să se oprească.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă ar mai fi cazul să slăbești, ești foarte bine așa cum ești…chiar”, „Îmi place!!Dar tu decizi!”, „Cred că nu mai e cazul să slăbești, ai o față obosită, mai frumoasă erai înainte”, sau „Ține-o tot așa”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Și dacă ai slăbit de ce te-ai pus iar să mănânci aiurea? Fluctuațiile în greutate dăunează grav sănătății.

ADVERTISEMENT

Fă sport și mănâncă sănătos…Ce e o mare filozofie? Oricum, cred că este suficient cât ai slăbit…Menține această greutate…vei ajunge în cealaltă extremă!”, i-a mai scris o admiratoare.

ADVERTISEMENT