Life

Secretul din spatele participării Elenei Marin la Survivor România 2021! Ce face cu banii?

12.05.2021 | 14:17
Secretul din spatele participarii Elenei Marin la Survivor Romania 2021 Ce face cu banii
Elena Marin stie ce vrea sa faca cu banii de la Survivor Romania 2021 Colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Marin, cea mai veche concurentă de la Survivor România 2021, are un mare secret cu privire la participarea în concurs și destinația banilor câștigați.

Faimoasa Elena Marin a ajuns la Survivor România 2021 cu un scop foarte clar în minte: să strângă suficienți bani pentru a-și realiza visul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a vorbit prea des, în timpul Survivor România 2021, despre ceea ce își dorește să realizeze cu banii câștigați în cazul în care va reuși să intre în posesia marelui premiu al emisiunii, Elena Marin are un vis pe care îl urmărește de mult timp, motiv pentru care, cu seninătate, a și recunoscut că vrea să ajungă în finală și să câștige concursul.

Iar logodnicul Faimoasei Elena Marin, Andrei, a dezvăluit pentru FANATIK ce își dorește dansatoarea de la Survivor România 2021, dar și motivul pentru care are ambiția suficientă pentru a rezista în concurs, ea fiind singura concurentă care e acolo încă de la începutul competiției.

ADVERTISEMENT

Ce vis secret are Elena Marin după Survivor România 2021?

”Elena are un vis încă de acum câțiva ani. Vrea să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și deschide propria școală de dans, să facă o meserie din a fi profesoară pentru cei care vor să învețe să danseze. Vrea să îi învețe pe cât mai mulți copii să danseze, asta este ceea ce își dorește ea cu adevărat. Și cred că se va descurca de minune, mai ales că iubește enorm copiii și are și un succes grozav la ei”, ne-a dezvăluit Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin de la Survivor România 2021.

Mai mult decât atât, a mai precizat Andrei, Elena Marin este hotărâtă să reziste în ciuda tuturor piedicilor pe care le va întâlni la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Știu că ea este extrem de ambițioasă, când are un scop e imposibil de oprit. Ea va rezista cât de mult este posibil acolo, știe că, pe măsură ce trece timpul, este mai aproape de a-i îndeplini visul. Știe că asta este marea ei șansă și nu va renunța”, ne-a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Banii de la Survivor România 2021, miză importantă pentru Elena Marin

În altă ordine de idei, Elena Marin speră că, în cazul în care va reuși să intre în posesia marelui premiu de la Survivor România 2021, adică cei 50.000 de euro puși în joc, va reuși să înceapă să își construiască și casa visurilor ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă, de-a lungul timpului, Elena Marin a fost în lumina reflectoarelor – fie ca dansatoare în trupa Andreei Bălan, fie ca asistentă la emisiunea lui Mihai Morar – concurenta de la Survivor România 2021 nu a fost un personaj care ”să alerge după bani”.

Elena Marin
Elena Marin alearga dupa marele premiu de la Survivor Romania pentru a-si indeplini visul secret Sursa foto: Facebook

”Elena nu a fost niciodată genul de fată care, în ciuda valorii, să încerce să profite. Nu a alergat după bani, nu a încercat să ceară sume mari pentru prestațiile ei, s-a mulțumit cu ceea ce avea. Ba chiar, pentru a câștiga mai mult, era dispusă să facă eforturi suplimentare, să își mai ia un job, doar pentru că nu era genul să ceară mai mult. Nu cerea nu pentru că nu merita, ci pentru că îi era jenă, așa e caracterul ei. De altfel, se și vede asta, după replicile pe care le dă în emisiune, nu e genul care să fie dură când e atacată”, spune, pentru FANATIK, Andrei, logodnicul concurentei de la Survivor România 2021.

Elena Marin, cea mai veche concurentă de la Survivor România 2021

Elena Marin este singura fată care rezistă la Survivor România 2021 încă de la începuturile competiției, iar rezultatele sportive din Republica Dominicană o arată a fi în fruntea clasamentului eficienței, ea reușind să îi întreacă pe majoritatea celor care au intrat în același timp în reality-show-ul de la Kanal D.

”Deși îi este mult mai greu acum, din cauza accidentării la gleznă, dar și din cauza retenției, Elena dă dovadă de o forță interioară incredibilă. Aș vrea să îi văd și pe contestatarii ei cum s-ar descurca pe traseu cu 10 kg de apă sub piele. Poate că lumea nu înțelege, dar efortul pe care îl face Elena Marin, în ultima perioadă, este admirabil”, spune logodnicul Elenei Marin.

Elena Marin, contestată de o parte a Faimoșilor

Elena Marin este, probabil, concurenta care a fost implicată, fără voia ei, în cele mai multe scandaluri de la Survivor România 2021. Motivul este, susțin contestatarii ei, în frunte cu Zanni și Sebastian, faptul că Elena Marin s-ar victimiza, asta în ciuda faptului că Faimoasa a fost înjurată, jignită, furată și atacată de unii colegi de-ai săi în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT