Secretul din spatele super randamentului lui Stanciu: “I-a venit mintea la cap acum”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
11/08/2016, 09:55
Secretul din spatele super randamentului lui Stanciu: “I-a venit mintea la cap acum”

Dorinel Munteanu, fost antrenor la FC Vaslui, echipă de la care Nicuşor Stanciu a fost adus la Steaua, a vorbit despre super evoluţiile stelistului din ultimul timp şi pune totul pe seama faptului că decarul “roş-albaştrilor” se gîndeşte acum exclusiv la fotbal

“Stanciu a avut sincope în randament, dar i-a venit mintea la cap şi se gîndeşte la fotbal. Asta se vede şi a devenit cel mai în vogă fotbalist al momentului. Steaua a bătut şi pe Chelsea, să ţinem minte asta. Avem şansele noaste, nu le va fi uşor englezilor”, a declarat Dorinel Munteanu.

“Neamţul Merge foarte greu, dar sper să îmi găsesc echipă. Nu mai vreau nici eu să stau pe bară. Îl susţin pe domnul Daum, cred că poate duce echipa naţională la Campionatul Mondial”, a mai spus Munteanu.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Costea, aproape de o revenire la FCU! Când se decide transferul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×