Simona Halep

Secretul din spatele victoriei de la Wimbledon a Simonei Halep: „Mi-am spus aceste lucruri!”

14.05.2020 | 18:13
Secretul din spatele victoriei de la Wimbledon a Simonei Halep Miam spus aceste lucruri
ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit despre finala câștigată la Wimbledon în 2019, împotriva Serenei Williams și a dezvăluit cum a reușit să se motiveze pentru cea mai importantă victorie din cariera sa.

Secretul Simonei Halep în câștigarea finalei de la Wimbledon

Simona Halep a dezvăluit faptul că a reușit să se motiveze excelent pentru finala de la Wimbledon în fața Serenei Williams și a recunoscut care a fost secretul său.

ADVERTISEMENT

„Sincer, nu am crezut niciodată că voi putea câștiga un turneu de Grand Slam pe iarbă. Când m-am trezit, mi-am adus aminte de meciul pe care l-am jucat împotriva Serenei la Turneul Campioanelor, când am reușit să câștig destul de rapid.

Mi-am spus că nu trebuie să mă gândesc că e finala, că joc împotriva unei mari campioane, că a venit atâta lume să mă vadă, că trebuie doar să fiu concentrată, să joc rapid, să nu îi dau timp să pregătească loviturile”, a recunoscut Simona Halep.

ADVERTISEMENT

„Nu am vorbit cu nimeni înainte de meci”

Simona și-a amintit nivelul de concentrare pe care l-a avut în ziua finalei și a recunoscut că nu a vrut să vorbească cu nimeni înainte de finală, pentru a avea mintea cât mai limpede pentru duelul cu Serena Williams.

„Îmi aduc aminte că nu am spus niciun cuvânt nimănui înainte de meci, ceea ce e foarte greu pentru mine, să nu vorbesc deloc, atât de concentrată nu am fost niciodată în viața mea”, a recunoscut Simona la Tennis Legends Podcast.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill, antrenorul româncei, a vorbit în presa din Australia despre Simona Halep, cu care a reînceput colaborarea după o perioadă de un an de separare.

„Simona Halep este o fată grozavă, e muncitoare și e autodidactă. Nu pare că are nevoie de mine ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Chiar nu știu de ce m-a readus în echipă. În orice caz, o apreciez enorm”, a spus antrenorul australian.

ADVERTISEMENT