Life

Secretul Elenei Chiriac de la Survivor! Cum a reușit să ajungă în finala show-ului de la Pro TV

Elena Chiriac de la Survivor România a dezvăluit care e secretul succesului ei când vine vorba de competiții, acolo unde reușește să ajungă în finală.
12.09.2022 | 15:56
Secretul Elenei Chiriac de la Survivor Cum a reusit sa ajunga in finala showului de la Pro TV
Elena Chiriac susține că secretul succesului ei este legat de lungile ascendsiuni montane de care se bucură / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Ciriac a bifat, până acum, două show-uri mari când vine vorba de televiziune. Primul, Ferma Vedetelor, a văzut-o pe frumoasa șatenă ajungând în finală, iar în cel de-al doilea, Survivor România, a fost cu greu întrecută, în ultimul act, de Alex Delea, cel care a și câștigat show-ul.

Cum a reușit Elena Chiriac să bifeze finalele de show-uri TV

La doar 20 de ani, Elena Chiriac este, deja, de două ori finalistă a show-urilor de supraviețuire Survivor România și Ferma Vedetelor. De fiecare dată, fosta Faimoasă a reușit să îi șocheze pe cei din jur cu felul în care a trecut de probele fizice din cadrul emisiunilor.

ADVERTISEMENT

Ambele emisiuni, desfășurate de-a lungul a mai multor luni de filmări, au demonstrat că Elena Chiriac este, cu adevărat, rezistentă. ȘI, culmea, că poate învinge bărbați mai puternici, fizic, decât ea în repetate rânduri. Secretul ei însă, dezvăluit la podcastul Business Philosophy, este unul simplu: muntele.

Mai exact, reziliența ei psihologică, cea care, de fapt, a ajutat-o să învingă în condiții de stres, de foame și să lupte de la egal la egal cu bărbații pe care îi înfrunta, a dobândit-o mergând în lungi drumeții montane alături de tatăl ei, jurnalistul Romeo Chiriac.

ADVERTISEMENT

Pasionată de lungi plimbări pe munte, Elena Chiriac spune că a căpătat rezistența necesară, și psihic, pentru a rezista unor condiții cât se poate de dificile, fie că este vorba de foame, nesomn, stres, presiune sau oboseală, dar că a ajutat-o să depășească și momentele în care se încerca intimidarea ei.

Elena Chiriac, despre ascensiunile montane și rezistența în show-urile TV

De câțiva ani, alături de tatăl ei, Elena Chiriac urcă regulat pe vârfurile munților din România. De altfel, a precizat fosta concurentă de la Survivor România pentru podcast, a ajuns să adore această activitate.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns în punctul în care să mă duc din proprie inițiativă pe munte, să mă conectez cu natura. Să fac un efort fizic foarte frumos și plăcut. E ceva special să urci pe un munte. e țara noastră, avem o țară fumoasă. Sunt mulți români care nu știu asta. Eu am încercat să promovez asta pe rețelele mele de socializare”, a spus Elena Chiriac.

Cu toate acestea, au fost momente, reucnoaște Elena Chiriac, în care a riscat cam mult urcând pe munte. Iar unul dintre acestea a fost în urmă cu câteva săptămâni, atunci când venea din Mykonos, acolo unde, câteva zile la rândul, a chefuit fără încetare.

ADVERTISEMENT

„A fost o adevărată aventură când am aterizat pe vârful Negoiu. Pentru că eram venită după un maraton de Mykonos, unde m-am distrat, n-am dormit nopțile prea bine. Dacă nu era ziua ta (ziua de naștere a lui Romeo Chiriac, n. red.), aș fi încercat să amân ascensiunea pe Negoiu.

Mi-am învățat lecția de a nu urca pe munte după o săptămână de petreceri. Pentru că eu nu petrec mereu, dar și când o fac, petrec. Dar asta arată că orice e posibil, orice fel de piedici întâlnești sau îți pui singur”, a mai precizat Elena Chiriac.

Elena Chiriac, două show-uri , două finale

Elena Chiriac, Faimoasa care a reușit să ajungă în finala Survivor România 2022, a reușit să îi dea emoții lui Alex Delea după ce l-a învins în nenumărate rânduri până în finala Survivor România 2022.

”Mă bucuram de frustrarea lor în momentele alea (când îi învingea la probele de pe traseu, n. red.). Asta și voiam să demonstrez, că sunt bună și că pot. Dar eu nu vreau să le tai lor din masculinitate, nu vreau să îi castrez cum s-ar spune”, spunea Elena Chiriac în emisiunea moderată de tatăl ei de la Canal 33.

De altfel, dacă la Survivor a provocat surprize, la Ferma a reușit chiar să impresioneze, ea reușind să îl învingă, la un moment dat, la probe fizice, și pe celebrul kick-boxer Andrei Stoica.

ADVERTISEMENT