Life

Secretul finalei Survivor România 2021 a fost aflat! Decizie de ultimă oră luată de producătorii de la Kanal D

Finala Survivor România 2021 are loc pe 10 iulie, iar producătorii au luat o decizie de ultim moment cu privire la momentul decernării trofeului emisiunii și a premiului de 50.000 de euro.
02.07.2021 | 12:51
Secretul finalei Survivor Romania 2021 a fost aflat Decizie de ultima ora luata de producatorii de la Kanal D
Finala Survivor ROmania 2021 va avea loc in Republica Dominicana si va fi difuzata in regim de live Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, cum va avea loc finala Survivor România 2021 și ce decizie au luat producătorii.

Cum se va desfășura finala Survivor România 2021

După ce a fost stabilită data de 10 iulie pentru difuzarea finalei Survivor România 2021 pentru a nu fi ”la bătaie” cu finala Euro 2020, producătorii au mai luat o decizie cât se poate de importantă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, după ce semnele cu privire arată că pandemia de coronavirus este spre sfârșit, șefii de la Kanal D au decis ca finala să aibă loc, totuși, în Republica Dominicană, mai ales că restricțiile de călătorie sunt mult mai puține.

Din acest motiv, zilele trecute, foștii concurenți de la Survivor România 2021 au fost anunțați că, pe 9 iulie, trebuie să plece, din nou, spre Republica Dominicană, loc în care vor asista la finala care va fi difuzată, în regim de live, pe 10 iulie, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

E adevărat, ne-au mărturisit sursele FANATIK, foștii concurenți de la Survivor România 2021 pot refuza să participe la finală, dar riscă să fie sancționați, conform contractului.

Ce se întâmplă în finala Survivor România 2021

Planurile producătorilor pentru finala Survivor România 2021, susțin sursele noastre, sunt de a difuza, live, momentul în care vor exista mai multe sesiuni de votare.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor noastre, în finala Survivor România 2021, Daniel Pavel îi va intervieva, practic, pe toți cei 41 de concurenți care au trecut prin emisiune, punând accent pe discuțiile centrate în jurul celor patru finaliști.

Survivor Romania 2021
Pentru finala Survivor Romania 2021 lupta patru Războinici si doi Faimosi Sursa foto: Facebook

Mai mult, după finală, toți participanții de la Survivor România 2021 vor mai rămâne câteva zile în Republica Dominicană, împreună, pentru a se distra și relaxa la un resort de lux, închiriat special pentru eveniment, întoarcerea în România fiind stabilită pentru 15 iulie.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, finala Survivor România 2021, prezentată de Daniel Pavel, va aduce, față în față, patru concurenți din cei 6 aflați acum în concurs.

Cine ajunge în finala Survivor România 2021

Elena Marin și Zanni de la Faimoși, alături de Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu de la Războinici, se luptă pe trasele De la Survivor România 2021 pentru un loc în marea finală care va avea loc pe 10 iulie, cu o zi înaintea finalei Euro 2020.

Regulamentul finalei, au dezvăluit sursele FANATIK în exclusivitate, este destul de simplu, doi dintre cei șase urmând să fie eliminați, la votul publicului. Dintre cei patru rămași, care vor apărea în fața publicului pe 10 iulie, în finala Survivor, vor fi alți doi eliminați în prima fază, tot în urma votului publicului, iar câștigătorul va fi anunțat ca fiind concurentul cu cele mai multe voturi obținute.

Conform caselor de pariuri, cele mai mari șanse la marele premiu le are Zanni, urmat de Marius Crăciun, fetele Maria Chițu și Elena Marin fiind cotate, în fapt, fără șanse reale la câștigarea trofeului.

De altfel, deja, Elena Marin a fost nominalizată pentru eliminare în ediția de pe 1 iulie de la Survivor România 2021, dar zvonurile venite din Republica Dominicană o anunță, totuși, ca fiind finalistă.

ADVERTISEMENT