Life

Secretul ”întunecat” al unei mame perfecte. Ce a ascuns femeia întregii familii. Cazul ei a devenit viral

O mamă aparent perfectă ascundea un secret greu de trecut vederea. Nimeni nu a bănuit ce putea să facă femeia în timpul liber.
26.05.2023 | 10:48
Secretul intunecat al unei mame perfecte Ce a ascuns femeia intregii familii Cazul ei a devenit viral
Ce secret întunecat ascunze, Paige Birgfelds, o mamă ce părea perfectă. Sursa foto: abcnews.go.com
ADVERTISEMENT

Ce secret ascundea o mamă perfectă a trei copii. Nimeni nu și-a dat seama până când femeia nu a dispărut în mod misterios de acasă. Poliția a intervenit, iar cazul s-a terminat tragic. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Ce secret întunecat avea, de fapt, o mamă perfect

Aparențele sunt înșelătoare, iar viața are grijă să demonstreze în fiecare zi acest lucru. Exemplul perfect este Paige Birgfeld, o mamă aparent perfectă, ce ascundea un secret tulburător. Se comporta impecabil cu cei trei copii și nimeni nu a bănuit ce se întâmpla, de fapt, cu ea.

ADVERTISEMENT

Totul a ieșit la iveală după ce a dispărut în mod misterios într-o seară. Poliția a intervenit și a început investigațiile. După ani de zile în care au încercat să afle adevărul, au descoperit cu ce se ocupa femeia în timpul liber.

Paige Birgfeld locuia cu cei trei copii ai săi, pe care îi creștea singură, în orașul Grand Junction, Colorado. În aparență, era o mamă devotată, însă, în secret, femeia ducea o viață dublă.

ADVERTISEMENT

Pe 28 iunie 2007, ea a plecat de acasă pentru a se întâlni cu fostul soț. Seara, pe la ora 21, l-a sunat pentru a-l anunța că aproape a ajuns la locuința sa, dar, de fapt, nu s-a întors niciodată. Inițial, cu toții au crezut că nu era nimic grav.

Paige lipsea uneori din cauza locului său de muncă. Când și-a dat seama că situația era gravă, fiica acesteia a alertat autoritățile. Mașina femeii a fost găsită incendiată la câteva străzi distanță, iar actele ei era aruncate prin jur.

ADVERTISEMENT

Doar cei mai apropiați oameni îi cunoșteau secretul

Așa a ieșit la iveală ce secret ascundea această mamă perfectă. Paige Birgfeld conducea o afacere cu escorte. Singurii care știau ce se petrece erau câțiva prieteni apropiați. În plus, femeia lucrase și ca dansatoare exotică, pe vremea când avea 20 de ani.

Ani la rândul, nimeni nu a aflat ce s-a petrecut cu aceasta. Ea a fost căutat peste tot, dar nu i s-a luat urma. Adevărul despre ce s-a întâmplat a ieșit la iveală mult mai târziu, iar finalul a fost unul tragic.

ADVERTISEMENT

Potrivit abcnews.go.com, în anul 2014, un biciclist a găsit mai multe oseminte osoase. După ce au fost analizate fotografiile dentare s-a ajuns la concluzia că aparțineau femeii ce părea o mamă perfectă și ascundea un secret întunecat. Un mecanic din Colorado a fost găsit vinovat pentru moartea ei și arestat pe viață.

ADVERTISEMENT